Příspěvky uživatele - 167.76

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je?, 4.5.2018 Obsahuje fotku
Prosím o identifikaci rostliny s velkými zelenými listy v truhlících. Je to jen plevel?,nějaký nálet?, nebo okrasná kytka?. Díky za odpověď.
Co je to?, 14.4.2018
Hmm.To jsem si myslel, že zmrznul. Žena kouká teď na net a našla ho. No a myslíte, že by šel ještě zachránit? Některé konce výhonů jsou ještě živé. Mám ho nějak ostříhat?
Co je to?, 14.4.2018 Obsahuje fotku
Dobrý den. Loni na podzim žena koupila a zasadila tento keř. Viz.foto. Bohužel se ztratil popisek s názvem rostliny. Víme jen, že podle popisky mu neměl vadit mráz a stanoviště na přímém slunci. Už na jaře vypadal nějak bídně. Má zčernalé konce... celý příspěvek >
Brouci na smrku, 3.1.2017 Obsahuje fotku
Tak tedy díky za radu. A mimochodem jde opravdu o smrk stříbrný, verze,,vánoční",dovoz Santa Klaus garden, made in USA. :-D :-P.
Brouci na smrku, 2.1.2017 Obsahuje fotku
Prosím o identifikaci brouka (asi škúdce) zřejmě přezimujícího na spodní staně mladých větví smrku stříbrného. Na větvích, jehličí, ani pupenech není vidět žádné poškození okusem. Strom roste, a neusychá.Ale kolem tohoto smrku jsou nasazeny cca. 75cm... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika