Příspěvky uživatele - 127.117

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
IBC kontejner na vodu na zahradě, 13.4.2018
V praci pracujeme s IBC od chemikálií, čistíme je vapkou a odmastovacem nebo jarem a nezda se mi, ze by po vymyti byl nejakej problém. Tezko rict. Cerne IBC je dobre, ale clovek nema prehled o tom kolik se zrovna v IBC nachazi, protoze je... celý příspěvek >
Je tohle ještě trávník?, 12.4.2018
Diky za nazor, vertikutaci jsem udelat chtel, jenze vsude se dočítám, ze na tak mlady trávník se nedoporucuje- bojim se toho, jak jste psal trávník je mlady a neni tolik zakořeněný. Jnak hnojiva mam opravdu zásobu, takze hnojení mam v planu.
Je tohle ještě trávník?, 12.4.2018
No rad bych sekal v tom problem neni a take musim, protoze jak jsem psal, nekde roste a nekde ne. Tim ze byla vyseta sportovni směs znamena, ze tráva neporoste?
Je tohle ještě trávník?, 12.4.2018 Obsahuje fotku
Zdravím ve spolek. Loni v létě jsme zaseli nový trávník (ARES sportovní). Žádná pecka to nebyla. Přijel bagr, srovnal zahradu, zaseli jsme, neválcovali, jen trochu pohrabali a hlavně zalévali. Tráva roste velmi nepravidelně. Jsou místa, kde sekám 4x... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika