|
Příspěvky uživatele - 24.129
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kompostér, 10.4.2018 Mám asi blbý dotaz, ale raději se blbě zeptat než udělat blbost :)... Může být pod plastovým kompostérém betonová podlaha? Je to pro mě ejlepší místo na zahradě, ale jak jsem se ptal, je to tam vylité betonem. Děkuji za rady, Jirka. |  | Jakou domácí vodárnu do RD, 8.5.2017 A ještě jeden dotaz: musí být to čerpadlo ponorné? Nelze ho nahradit jiným, které bude hned u nádoby v domě? Jde mi o praktičnost: vše bude po ruce. Děkuji, Jirka.
|  |
|  | Jakou domácí vodárnu do RD, 8.5.2017 Opět děkuji a opět se zeptám jako hlupák, ale kdo se ptá, ten se dozví :) To ponorné čerpadlo "pošle" vodu do tlakové nádoby a v ní bude takový tlak, že "pošle" vodu dál do rozvodu v domě (např. WC)? A co rídí čerpadlo (kdy má čerpat a kdy ne)?... celý příspěvek > |  | Jakou domácí vodárnu do RD, 7.5.2017 Děkuji za odpověď, chápu správně, že musím koupit jak vodárnu (která povede vodu do "spotřebičů"), tak i ponorné čerpadlo (které povede vodu do vodárny)? A ještě dotaz: mohu dát do studny jiný druh hadice (jiný materiál) něco měkčího/ohybatelného? |  | Jakou domácí vodárnu do RD, 6.5.2017  Dobrý den, koupili jsme RD se studnou. Chceme ji využít na splachování 2x WC (celkem 6 lidí) a klasicky na zahradu - zalévání, mytí apod. Rozvody na WC v domě jsou připraveny a na venek se teď chystám. Potřeboval bych poradit jakou domací vodárnu a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|