Příspěvky uživatele - 208.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Durancie a šárka, 19.1.2019
Dobrý den pane Rafael, rád bych se Vás zeptal, jak to dopadlo u Vás s durancií Vítek? Vysázel jste ji a pokud ano, jaké jsou prozatimní výsledky. Já mám zde na Vysošině asi 30 stromů spíše novodobých odrůd a vypadá to, že se budu vracet ke... celý příspěvek >
Pomoc při stanovení doby zrání - výběr odrůd, 9.4.2018
Děkuji za tipy, ano, merodonovu do seznamu asi zařadím, ale u špinky jsem našla informace o velmi malých plodech, proto ji v seznamu zařazenu nemám. Jinak si myslíte, že odrůdy jsou správně seřazeny dle doby dozrávání? Díky. LadaT.
Je kohout nemocný?, 4.4.2017
Pokud je tolik agresivní, že se před ním nikdo necítí bezpečně, vyléčí ho jedině silný vývar, nebo - jak říkávala už babička... ono ho to v té polívce přejde! Dělat chytrýho sice lze, ale -co si na něm vemete, když se děcko bude bát na dvůr a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika