|
Příspěvky uživatele - 208.40
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Durancie a šárka, 19.1.2019 Dobrý den pane Rafael,
rád bych se Vás zeptal, jak to dopadlo u Vás s durancií Vítek? Vysázel jste ji a pokud ano, jaké jsou prozatimní výsledky.
Já mám zde na Vysošině asi 30 stromů spíše novodobých odrůd a vypadá to, že se budu vracet ke... celý příspěvek > |  | Pomoc při stanovení doby zrání - výběr odrůd, 9.4.2018 Děkuji za tipy, ano, merodonovu do seznamu asi zařadím, ale u špinky jsem našla informace o velmi malých plodech, proto ji v seznamu zařazenu nemám.
Jinak si myslíte, že odrůdy jsou správně seřazeny dle doby dozrávání?
Díky.
LadaT.
|  |
|  | Je kohout nemocný?, 4.4.2017 Pokud je tolik agresivní, že se před ním nikdo necítí bezpečně, vyléčí ho jedině silný vývar, nebo - jak říkávala už babička... ono ho to v té polívce přejde!
Dělat chytrýho sice lze, ale -co si na něm vemete, když se děcko bude bát na dvůr a... celý příspěvek > |  |
|
|
|