Příspěvky uživatele - 159.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na aerifikaci? Čím?, 11.6.2018
Tady tyto hroty jsem plánoval, že koupím třikrát, celková šířka by byla cca 1 metr, přidělám je na spolešnou tyčku a zapřáhnu (zatížené) za zahradní traktorek. Co vy na to?
Jak na Mandelinku bramborovou?, 14.5.2018
Otec má doma Mospilan - ten je systémový. Podle papírů by měl býr Spintor šetrnější, není systémový, rozkládá se rychleji. Za měsíc budu chtít jíst skoré brambory a potřebuju je postříkat, je tam mraky kukel a asi to nevysbírám. Je opravdu... celý příspěvek >
Klíšťata na zahradě, 11.5.2018
Teď jsem se ještě dočetl, že snad i sekačka vyfouká klíšťata do koše (asi ne všechna). Jako na potvoru mám traktorek bez koše, jen s mulčováním. Drží se klíště v hnoji? Toho mám taky celkem dost.
IBC kontejner na vodu na zahradě, 3.5.2018
Koupil jsem IBC nádrž - vypláchnutou, na zalévání. Ovšem nevím, co v ní bylo. Tak jsem napřed nechal cca 100 l v nádrži vždycky na jedné stěně, cca po hodině jsem otáčel. Pak vypustil. Totéž jsem opakoval s tím, že do vody jsem přilil... celý příspěvek >
Rýč, 24.4.2018
Tak to vypadá, že vezmu ten "nešpičatý" a uvidím :-), nakonec od mladých let jiný neznám a při dnešních cenách koupím časem možná ten "špičatý" na normální rytí. Díky všem. (zahradník72)
Na 1300 m2 lepší sekačka nebo jetý traktůrek?, 9.4.2018
200 metrů není moc, to bych ani neřešil. (Zahradnik72)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika