|
Příspěvky uživatele - 52.72
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za nemoc?, 9.10.2011 Dobry den, již nekolik let mame švestku domaci a každy rok je to stejne, krasne vykvete, je zelena, plody rostou, na konci mleta začnou plody padat, listy šednou a je konec, plody zakrni a opadaji, nevim co s tim, podřiznout?nadm.vyška 550m. |  | Kotvičnik, 26.6.2011 Ano, ajak se praktikuje přima spotřeba? kolik zelene nate odpovida te sušene? |  |
|  | Kotvičnik, 12.6.2011 Dobry den, pestuji v truhlikach Kotvičnik, už ma asi 40cm šlahouny, chci se zeptat jak moc a zda už ho mohu ostřihat |  | Jak kvete růže, 12.6.2011  Ješte k te ruži, posilam foto |  | Jak kvete růže, 10.6.2011 Zdravim, letos na jaře jsem koupil v Baumaxu ruži, už začala kvest ale vidim na ni problem, kvet se uplne rozvije až do placata a to mi nepřijde spravne, nevi nekdo čim to je? |  | Neznamy kaktus, 16.4.2011 Ješte jednou se omlouvam ale tato rostlina byla oddelena od mateřske rostliny pote co se mateřska rostlina svalila na zem a zlomila, dosahovala vyšky obyvaciho púokoje cca2,5m |  | Neznamy kaktus, 16.4.2011 Dekuji, ale myslim že neni citit ničim, tak nevim, mateřska rostlina ma asi 1,2metru a ma ostre ostny |  | Neznamy kaktus, 16.4.2011  Dobry večer, mam doma kaktus a nevim jak se jmenuje, před třemi mesici jsem zasadil odmladek a on vykvetl, prosim o identifikaci, dekuji |  | Co je to za potvory?, 8.4.2010 měla by jsem dotaz, co je to za potvory? lezou na kytky, obalí se bílou vatou co trochu lepí a všechny kytky to pomalu ale jistě ničí. Zatím jediný co trochu zabírá je jarová voda, nevíte co by na ně zabrala za postřiK? |  | Trvalka v truhlíku, 10.9.2009 Ráda by jsem si na zimu osázela na okně truhlík, ale je to v patře a tůjky a vřesy nejsou ze země vidět. Ráda by jsem něco převislého. Myslíte, že je možný tam vysadit nějakou stálezelenou mrazuvzdornou trvalku? Přežije zimu jen v truhlíku? Pokud by... celý příspěvek > |  |
|  | Žloutnutí wistárie, 4.6.2009 pes se k ní nedostane, ale zjistili jsme že po týdenním nezalití se její barva zlepšila jenomže teď je zase dost deštivo a tak opět žloutne. Spíš je teda asi přemokřená. No snad to přežije |  | Žloutnutí wistárie, 12.5.2009 měsíc mám vysazeou wistárii, která narostla asi o 20cm a krásně se jí dařilo. Jenže dneska jsem si všimla že jí žloutnou listy a jako by usychají. Momentálně ji zalévám aby měla dost vody než se pořádně rozroste. Myslíte že je to tím? Nebo naopak... celý příspěvek > |  | Skalková azalka, 7.5.2009 dostala jsem skalkovou azalku, už krásně kvete. Chci si ji vysadit do skalky jen nevím na jaký stanoviště. Dočetla jsem se že do stínu, ale to se mi moc nezdá. Řekla by jsem že taková kvetoucí bude chtít slunce? Nevíte někdo kam s ní? A jak je pak... celý příspěvek > |  | datlovník, 10.1.2009 krásnej! ten můj je pořád chudák tak snad se dá přes léto pak dokupy. a to za ním u tý televize je mišpule? Mám ji taky ale jen malou a moc mi neroste |  | kávovník, 28.12.2008 tak tím přelitím to není tak teda už nevím |  |
 |
|
|
|