Příspěvky uživatele - 168.177

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky problém?, 2.3.2024 Obsahuje fotku
Zdravím, většina paprik pěsotvaných doma pod led světlem mají lehce až více pokroucené listy s krupičkami viz foto. Pěstuji v substrátu. Prosím o radu co s tím?
Sachs Dolmar 120 - jiskra, 2.7.2021
Prosil bych jaká je správná vzdálenost? Je univerzální, nebo musím najít manuál přímo k pile... Cívku hodlám vyzkoušet jinou..
Sachs Dolmar 120 - jiskra, 29.6.2021
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak sprovoznit tuto obstarožní pilu.. Nejde ani tak o to, abych s ní nařezal hodně dřeva, ale spíš přijít na to, proč nejede a co to je a vůbec ji zprovoznit.  Jedná se jak již je v názvu o sachs dolmar,... celý příspěvek >
Usychající thuje, 22.5.2018
Ne ne, to je fotografií... Pod všemi thujemi je textilíe a kůra, která je sem tam prorostlá, dva roky jsem neplela  Ale neřekla bych, že pod těmito stromky je méně rostlinek než pod jinými..
Zahradnictví zoja, 5.4.2018
Také mám negativní zkušenost. Z poloviny dorazily jiné kultivary. Co šlo poznat jsem reklamovala hned. Neochota při reklamaci a vracení peněz, výmluvy, že takto to dostali ze školky. Zabraly až výhrůžky ČOI a citace zákonů. Co se projevilo později,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika