|
Příspěvky uživatele - 111.159
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vřesy, 8.4.2009 Dovoluji si Vás upozornit že v tuto dobu vřesy nekvetou. Kvetly Vám tedy asi Vřesovce a těch je celá řada s různými nároky. |  | Choroby pivoněk, 8.4.2009 Jediné co mně napadá je, že vám je soused vykope. Kdyby nekvetla, nebo chřadla ale aby vůbec nevylezla??? Pokuste se prosím popsat kam (půd, vlhkost) a jak jste je zasadil a kdy, v jakém stavu byly, kde jste je získal a co to bylo za druh. JP.. |  |
|  | Konopí, 21.5.2008 Přiznám se, že jsem zde hledal odkaz na právní úpravu. Je mi zatím pouze známo že pěstování konopí (ovšem především tzv.technického) umožňuje zákon ze dne 20. května 2004, kterým se mění zákon č. 167/1998 Sb., o návykových látkách a o změně některých... celý příspěvek > |  |
|
|
|