Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Půda pro borůvky a maliny, 27.3.2018 Zakoupily jsme ji na výstavě v Lysé nad Labem. Stála tuším 95 Kč. Nebylo moc z čeho vybírat. Jak je to prosím s samosprašnosti. Bude plodit sama? Děkuji
Půda pro borůvky a maliny, 26.3.2018 No teď si připadám trochu hloupě protože to s paní prodavačkou řešila moje paní a ta jí prý řekla že to jsou americké borůvky které narozdíl od kanadských jsou samosprašné a nepotřebuji druhou do páru. Pak se na netu doctu že americké rovnají se... celý příspěvek >
Půda pro borůvky a maliny, 25.3.2018 Ahoj
Mám na znalé dotaz ohledně hlíny pro maliny a borůvky. Lze nějak úspěšně pěstovat tyto dvě rostliny vedle sebe v jednom záhonu? Jedná se o klasické maliny a americké borůvky. Vím že borůvky potřebuji kyselejší půdu ale u malin ze zdrojů z... celý příspěvek >
Katsura katsura, 17.3.2018 Ahoj měl bych na vás dotaz ohledně stromů katsura. Viděl jsem v jednom poradě o stromech. "Tajemství stromů 2dil" listnatý strom s názvem katsura.. když jo vyhledáme na netu zobrazuje se mi Acer palmatum "katsura" tedy japonský javor malého vzrůstu.... celý příspěvek >
Hlína k přesazení, 13.3.2018 Ahoj
Měl bych na vás dotaz.chystam se přesadit platan který dlouho živořil ve stínu a chystám se ho přesadit před dům jako solitéru. Kmínek má v průměru 7 cm a má tak 4 metry. Je to takový šlahoun ne moc větvený protože neměl místo ani světlo. Na... celý příspěvek >