Příspěvky uživatele - 228.179

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
I toto je Mountfield, 23.8.2007
Jo ČOIka, to je instituce! Před dvěma roky jsem koupil u Bati zimní boty, do kterých zatékalo (po 2 minutách chůze). Jasný šmejd. Baťa reklamaci zamítl, boty prý vyhovují všem evropským normám. A ČOJka - ta fungovala spíš jako právní odbor Bati... celý příspěvek >
ovocnářská školka na Ostravsku / Frýdecko Místecku, 21.8.2007
Bruzovice - A. Kobeluš Příbor Jezernice (Hranicko) Tomáš
Jakým lepidlem zalepit díru v bazénové plachtě?, 15.8.2007
Pod vodu jsou použitelná kyanoakrylátová lepidla (tedy např. vteřinová). Voda katalyzuje vlastní reakci. Nevím co máte proti lepicí sadě - cca 150,- přes internet, kolem 200,- v Baumaxu (ale zase bez poštovného). V červnu jsem tím zalepil 1mm dirku... celý příspěvek >
Jaké vápno do kompostu?, 7.8.2007
Ve stavebninách sežetene i vápenný hydrát. S tím nehašeným vápnem opatrně, nesouhlasím s tím, že se nic nestane - pokud to přeženete a přidáte ho do kompostu více, tak vám to v tomhle suchém počasí může i chytnout! Tomáš
Jabloně, hrušně atd. a stromový balzám, 27.7.2007
Někdo tady zmiňoval že si vosk sám míchá?? Tomáš
Motor Tecumseh, americký nezmar, 3.7.2007
Mám zkušenost pouze s motorem BS. Jistý problém vidím v tom, že ona informace o životnosti motoru není výrobcem nijak moc vytrubována - skoro bych řekl, že jsem viděl několik uživatelských manuálů, ale životnost motoru nikde... Tomáš
Kontejnerová třešeň a jabloně - kde seženu?, 25.6.2007
Pár odrůd jabloní v konternerech nabízel Droždín. Tomáš
A co BS?, 20.6.2007
Pánové J.S. a Štěpáne, je to trochu mimo téma, ale můžete prozradit, jaká je životnost motorů BS (zajímal by mně Quantum )? děkuji Tomáš
Krtek - a je to, 7.6.2007
Zkuste tu klešťovou past - je to jediné systémové řešení, při které si navíc nekontaminujete zahradu. Zahánění krtka k sousedům je nanic. Je potřeba být velmi trpělivý, past nejprve umýt, pak opláchnout v blátě a používat rukavice - a hlavně... celý příspěvek >
Parazitické hlístice, 6.6.2007
Mám dojem, že výrobce udává skladovatelnost týden - pokud Jste balíček převzala, stejně už nemáte co ztratit. Postupujte přesně podle návodu, tzn. půdu, pokud je suchá, napřed pořádně provlhčit, suspenzi hlístic neaplikujte za plného světla. No a... celý příspěvek >
Mulčování trávou, 30.5.2007
Je ovšem fakt, že podobný efekt byl zmiňován u dřevěných pilin, takže se nedoporučovalo jejich kompostování (myslím že to tak stojí v 1000 dobrých radách zahrádkářům ze 7. let...) Tomáš
přísada do benzínu, 30.5.2007
Benzíny v ČR jsou zatím (zaplaťpánbu) kvalitní ropné produkty, do kterých se (zatím) žádné biosrágory nepřimíchávají. Nemyslím si tudíž, že by je bylo nutné dále stabilizovat  a už vůbec nesouhlasím s tím, že se vám benzín do měsíce zkazí!Jsou... celý příspěvek >
Jak sestrihnout nove stromky jabloni po vysadbe., 29.5.2007
Berou  mně  mory, když tady 3x týdně jdou chvalozpěvy na Roundup a kde ho můžu suprvýhodně koupit. Na druhou stranu - negativní zkušenosti s prodejcem XY jsou taky velkým přínosem, zvláště když se sejdou třeba od tří lidí současně. Tomáš
Motor Tecumseh, 18.5.2007
v r. 2005 jsem za rovnání platil 500,-. Servis to sice oficiálně dělat nesmí, ale fakticky mi to nabídli a kompletně zprostředkovali. 
Motor Tecumseh, 18.5.2007
Borci to co dělaj prý mají hydraulický lis a soustruh. To líznutí srovnané klikovky soustruhem mohu potvrdit. Servisák mi už ale neřekl, jestli musí dolů dát jiné ložisko... T.
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika