|
Příspěvky uživatele - 218.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskyňa Suncrest, má ju niekto?, 19.1.2010 Ďakujem Vám za výborný opis broskyne SUNCREST, ja mám po 10.srpnu zrelý ešte len REDHAVEN, ale bývam na hornom Považí medzi Púchovom a ŽIlinou v nadmorskej výške 300 m.n.m.U nás by mohol byť SUNCREST tak asi po 30 srpnu, predpokladám,na ktorej... celý příspěvek > |  | Broskyňa Suncrest, má ju niekto?, 14.1.2010 Mirku myslel som tým že STARKL je úplne vedľa.Franto |  |
|  | Výroba domácího sýra, 29.7.2009 Nic proti tomu, ale syr z pasterizovaneho mlieka? To uz nieje syr, to je len nieco co sa nan podoba. Budeme jest vsetko pasterizovane a probiotyka ktore v mlieku a vyrobkoch z neho znicime budeme kupovat v lekarni. |  | pálení z hrušek, 21.10.2008 je to neškodné? |  | Rozestupy nových stromků, 21.10.2008 ...dnes už ani hrušen planá, na ktorú štepia nie je to, čo bývalo. Pred 10 rokmi som si kúpil 2 rôzne hrušne na plánkach a dnes majú vyšku 3 metre a šírka koruny 3 metre. Vtedy som ich vysadil na 4 metre od seba, no mám tam miesto 1 celý meter, ktorý... celý příspěvek > |  | pěstování hlívy, 2.10.2008 ano, uz je na to neskoro... teda do drevenych spalikov urcite... v slame by sa to dalo, pokial mate vhodnu pivnicu... slamu treba posekat na drobno, potom ju poriadne prevarit, pripadne zaparit horucou vodou (velmi dolezite kvoli odstraneniu spor... celý příspěvek > |  | Williamsova čáslavka a opylení, 21.5.2008 Zdravim Boli by navzájom dobré opeľovače Williamsova a Williamsova červená??? DAkujem |  |
 |
|
|
|