Příspěvky uživatele - 129.207

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rašící listy bez barvy, 25.3.2018
Klidně zasaďte. Vloni jsem měl ten samý problém - rok zasazená višeň, které v prvním roce normálně rašila, měla vloni na jaře všechny listy světlé, žluté, slabé. Nikdo nedokázal poradit příčinu. Pak později na jaře znovu obrazil a už s normálními... celý příspěvek >
Topaz, malé prirustky, 25.3.2018
Ne, ta páska drží celý rok, sloupávám ji pozdě v létě, až mšice neškodí.  Resp. někdy i dřív, protože je obalená hmyzem a už nefunguje.
Pěstování mochyně peruánské, 24.3.2018
Vloni jsem vyhazoval několik vysemeněných (z kompostu) mochyní v květnu ze skleníku na záhon k předpěstovaným od března. Po pár týdnech mezi nimi nebyl žádný rozdíl.
Olivovník, 24.3.2018
1x týdně (přes zimu spíš 1x za 14 dní) zalévám rostliny, co potřebují zálivku! Např. agáve, aloe přes zimu (5 měsíců) téměř vůbec, letos snad jen 1x. Podívejte se, kde olivovníky rostou - tam přes léto neprší vůbec. Takže bych se inspiroval a... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika