|
Příspěvky uživatele - 224.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
stříhání mochny křovité, 20.5.2008 Díky Josefe za odpovědi, ještě by mě zajímalo, kolik bych je měla zkrátit, pokud se teď rozjedou (ty srážky možná pomůžou)? Jsou teď tak 30-40cm velké. sysa |  | hnědnutí thují, 20.5.2008 Máme úplně stejný problém a dokonce jsem si chvíli myslela, že ty fotky jsou z naší zahrady. Ptám se také - Co s nimi? |  |
|  | stříhání mochny křovité, 16.5.2008 Tak jsem zase o něco chytřejší, hlavně co se týče toho pojmenování. Děkuji i za radu s hnojením, jen bych ještě potřebovala zasvětit zda cererit, který se dává pod túje je vhodné hnojivo? Nebo co jiného užít a jako mulč můžu použít i posekanou... celý příspěvek > |  | stříhání mochny husí, 15.5.2008 Můžete mi někdo poradit jak a kdy stříhat mochnu husí jako živý plot. Je vysazená loni a to byla i střižena jednou o třetinu dle rad zahradníka, ale teď váhám zda jí stříhat, protože vůbec nevyrostla? sysa |  | Skalka mezi dva jehličnany, 5.5.2008 Tak se do toho pusť a dávej průběžně vědět, zda vítězí duch nad hmotou. Pan Stanislaw Ti určitě dobře poradí, oproti nám, kteří postupujeme metodou pokus-omyl, umí a ví. Jo a "donutila" jsi mne k fotkám - máš je v "jezírkách -... celý příspěvek > |  | A plavou a plavou - fotodůkaz, 5.5.2008  Milá Marcelo, jsi pěkný provokatér . Jelikož ráda fotím a samozřejmě jsem mazlíky vyfotila, tak se budu premiérově snažit vložit fotky. Vyjde-li vše, tak na jedné je onen úkryt a na druhé celkový pohled s kapříkem /tuším/ vlevo. Tak jdu na to.... celý příspěvek > |  | Skalka mezi dva jehličnany, 5.5.2008 Teda Marcelo, v mých očích jsi hrdina! Nejen co se kutání dírek XXL týče, ale i v motivaci ex adolescenta. Vím, že o čem mluvím - před pěti lety jsem kutala se svým tehdy 25letým synem dvacet "dírek" pro thuje, bože to bylo... celý příspěvek > |  | A plavou a plavou, 3.5.2008 Milá Micuko, absolutně rozumím - fasáda je nutnost, jezírko je radost a od určitého věku jsou radosti na prvním místě, i když za ně, žel, již musíme platit... Koupila bych ale aspoň dva, aby jim nebylo smutno. Nějaké pěkně barevné. A k tomu třeba ty... celý příspěvek > |  | Kdy s truhlíky ven?, 2.5.2008 Dobrý večer, /nejen/ Danielo,
dnes jsem také vše natahala ven, protože včera jsem ve zprávách zaslechla, že nás zmrzlíci letos minou - doufám, že alespoň tato zpráva je pravdivá... Jinak, Danielo, PLAVOU! - viz téma. Zdraví Dita |  | A plavou a plavou, 2.5.2008 Mario panenko podsrpenská - stal se záááázrak! Koi-koiové v Budějcích vyplavali! Včera bylo počasí ještě tak i tak, dnes se ale sluníčko opíralo o všechno, tudíž i o jezírko. Na zítra je hlášen příbuzný s čerpadlem, ale já jsem dnes... celý příspěvek > |  |
|  | Jak odehnat holuby ze střechy?, 28.4.2008 Siréna a spray? To mi nějak nejde dohromady. Nebo to má být nějaký jinotaj, který jsem neodtajnil? |  | A neplavou a neplavou, 27.4.2008 Milá Marcelo K., já bych ještě kostýmek nechala na ramínku na skříni, obávám se, že to bude pak fofr. Kristýna sice vlila naději do žil, jenže my nemáme žádnou Macochu ani jiné skalní útvary, jen tu travičku :-(Ta se sice po zimě pěkně zelená a... celý příspěvek > |  | A neplavou a neplavou, 25.4.2008 , je vidět, Danielo, že nás dneska více posnídalo vtipnou kaši... Takže odpověď A byla správně. Ale ještě stále neklesám na mysli. Příští týden přijede příbuzný s čerpadlem, vyčerpáme vodu a pak už bude vše jasné. Jinak věřím, že i Marcela K.... celý příspěvek > |  | A neplavou a neplavou, 25.4.2008 Přátelé drazí, omlouvám se za diskusní absenci, ale byla jsem kapku mimo domov bez přístupu na internet. Téma se nám pěkně rozrostlo a děkuji Daniele za miligram naděje . Situace k dnešku dopoledne se měla ovšem ímrvére furt stejně - hladina... celý příspěvek > |  | A neplavou a neplavou, 22.4.2008 Vy Marcelo K. jedna! Berete mi před spaním naději pojednáním o chytré šelmě a její sekacící pracce. Více pozitivismu, prosím. Můj bratr dnes přišel s úvahou, že si kapříci hrají ještě na schovku v trávě, která je v jezírku v rohu. Pravda, bylo by... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|