|
Ako uchovať vrúble, 3.1.2018  Toto teplé počasie pomohlo narašiť čerešne, dnes som pozeral na minuloročných zaštepenich čerešniach rašia puky. |
 |
Slivovice 2017, 28.12.2017 Mám kámošov od Levic ktorým všetko totalne zmrzlo a tiež kupovali slivky z maďarska, cením si na tebe snahu, ktorú si vynaložil a výsledok bol super kvalitná pálenka. |
 |
|
 |
Saratovskij rubin, 28.12.2017 Záhradkár č.255.210 pekné zaujimavé videá, zídu sa takéto dobré príspevky keď sa človek nudí má čo pozerať. |
 |
Slivovice 2017, 27.12.2017 Takto to má byť páni záhradkári, každý má svoj recept na prípravu kvasu a keď je výsledok dobrý sme spokojný, lebo vieme čo je to cely rok sa starať o stromi.Každý zaujímavý príspevok je užitočný. |
 |
Slivovice 2017, 27.12.2017 Borče o peckách som tu nepísal nevieš o čom točíš kasinky si neskúšal tak netrep nič čo by ma zaujalo si tu nedal Domacu mám visadenu viac rokov bez šarky ty kupuješ. |
 |
Slivovice 2017, 27.12.2017 Jiří FM na špatný rok výborný výsledok, ja som palíl pred týždňom zmes sliviek 280l padlo 30l, keď som išiel do palenice malo to 4 sladkosť, konečne palenka z Totaste 180l padlo 21l sladkosť bola 7, ale keď ste objednaný nedá sa čakať. Palenky... celý příspěvek > |
 |
Saratovskij rubin, 27.12.2017  Saratovskij rubin je nová odroda z ruska je odolná voči mrazom -36C je odolná voči pliesnam monili dierkovitosti listov (klyasterosporioza) píšu minimum postrekov odoláva jarným mrazom viac sa dočitate.Tieto marhulky budu v predaji na jar pán Gavalec... celý příspěvek > |
 |
3d podlahy, 16.12.2017  Trochu odbočím od zahradkarčenia, mladý spolupracovnici si pozerali 3d podlahy, vraveli že teraz sa to dáva do bytov a rod.domov tak som sa na to pozrel.Je to revolučná technologia prenosu obrázku na vašu podlahu.Sú zaujimavé teto liate podlahy čo vy... celý příspěvek > |
 |
5 TOP odrůd jabloní, 3.12.2017  Peter nafantaziruješ mne ju priniesol kámošl z východneho slovenska na skorú slivku bomba.Prinesie mi na jar vruble zaštepim si ju je fakt dobrá. |
 |
Karviná ochutnávka jabľk, 2.12.2017 Nebola verejná tiež som sa tam dostal na poslednú chvíľu, niekto nemohol prísť. |
 |
|
 |
Krazulya, 2.12.2017  Na zahraničných stránkach sa objavila letná hruška Krazulya vyšlachtena na urale v rusku hybridizačný v.ústav. Vznikla z križenia Pozdnyaya x Malenkaya je skorá atraktívna, veľmi sladká, štavnatá s maslovou texturou plod je veľký 90-120g.Dozrieva v... celý příspěvek > |
 |
Karviná ochutnávka jabľk, 2.12.2017  Včera 1.12 2017 sa konala ochutnávka jablk v Karvinej, kde som bol s kamošom pozvaný.Túto ochutnávku robia zahradkari každý rok, raz na slovensku a na druhý rok v česku v okolí ostravy.Nebolo moc vzoriek nakolko im to na jar zmrzlo.Potom bolo... celý příspěvek > |
 |
Co chybí ve výživě broskvoně?, 28.11.2017  Včera som na jednej železničnej stanici zbadal broskyňu ktorá roky rastie medzi betonovými podvalmi.Niečo neuveritelneho ako dokáže prežiť v takých podmienkách a to nevravím o letných horúčavách. |
 |
Veľtrh hrušiek, 17.11.2017  Veľtrh hrušiek aj s koštovkov rôznych odrôd sa konal v taliansku dňa 16,17,18 dnes končí predcavili tam 4 nové odrody Lucy sweet, Early giulia, Debby green, Lucy red učasť bola vysoká.Spomeuli tam velmi veľkého škodcu Halyomorpha halys ktorý tam... celý příspěvek > |
 |
Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 17.11.2017 Ďakujem páni záhradkári, zasa viem niečo nové podelím sa týmto aj s kolegovcami z práce čo sa ma na to pýtali.Idem dalej robiť poriadky v zahrade listie je už pohrabané a vyvezené, vinko treba stočiť z kvasníc už sa vyčistilo to je tá lepšia... celý příspěvek > |
 |