Příspěvky uživatele - 100.59

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mráz, 20.4.2017
Už topím pod meruňou (polena a větve do krbu) a už taky na mě přišel fízl od vedle, že ničím ovzduší. Jsou daleko horší věci než mráz...
Mráz, 20.4.2017
Nakonec jste mě vystresovali a připravil jsem u meruně hranici a hadici. Než půjdu na kutě, zapálím to. Na jahody jsem mrsknul netkanku a schoval nejcitlivější subtropy...
Mráz, 18.4.2017
Jeden rok jsem meruňku celou obalil do netkanky. Ve větru plápolající textilie do rána očesala všechny plůdky vyjma těch v koruně. Druhý rok jsem za bezvětří dělal do 4 ráno oheň mezi stromy - zmrzlo všechno vyjma za domem, kde oheň nebyl, ale dům to... celý příspěvek >
Mráz, 17.4.2017
V skleníku som mal min 3,8°C bez ohrievania. Já měl ve skleníku s okurkami a rajčaty to, co venku... poněvadž ženu nenapadlo ho zavřít, když jsem nebyl doma....
Tráva s Bofixem na kompost?, 17.4.2017
Případ z praxe: Jedna nejmenovaná vodárenská společnost aktuálně řeší problém s pesticidy v podzemní vodě. Jedná se o herbicid, který je asi 10 let zakázaný, po aplikaci se rozkládá na cca 14 chlorovaných perzistentních kongenerů... celý příspěvek >
Kvalitní postřikovač, 16.4.2017
Gloria - Taky ho mám, s nádstavcem asi přes 1,5 m se dá postříkat lecos a aniž by člověk ošetřil sám sebe, cena lidová. Akrát se mi podařilo nalomit spoj mezi trubkama...
Mráz, 16.4.2017
Jistá naděje zůstává zde.
Přežijí ohořelé túje?, 14.4.2017
Celou dobu se vám snažíme vysvětlit, že tady nejde "o pár blbejch kytek", ale o to, že mohli uhořet lidé (nebylo by to při vypalování poprvé), vyhořet dům. Ale vy to nechcete slyšet, pořád si melete to svoje a urážíte ostatní, kteří vám neřekli nic... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 14.4.2017
Syllit je rozváděn pletivy jen částečně, nefunguje na padlí, dobře účinkuje při nižších teplotách, proto ho používám na začátku sezony a má jedny z nejlepších eradikativních účinků na již napadených listech. Poměrně dlouho zůstávají... celý příspěvek >
Přežijí ohořelé túje?, 14.4.2017
to Rafael - Z vaší interpretace jsem docela v šoku. Snažíte se tady podsunout výklad, že někdo snad chtěl starou paní lynčovat, že ona je ten chudák a snad dokonce poškozený a diskutujícím chybí dostatek pochopení a citu pro sousedské... celý příspěvek >
Přežijí ohořelé túje?, 12.4.2017
Pozitivní pro Vás je, že se neptáte, jestli ten ohořelý barák shodit... Bohužel někteří lidí nevěří poučkám, dokud se sami nespálí.. v tomhle případě to odnesl, jako často, i někdo jiný
Muchovnik, 12.4.2017
až my pokveteme, u vás na jihovýchodě už budete sklízet, co?! Nespravedlivé...
Přežijí ohořelé túje?, 12.4.2017
Možná někteří jedinci přežijí, ale zůstane z nich ohořelé torzo a nevzhledné memento události. Někdo vypaloval trávu?
Nemocný rhododendron - co s ním?, 9.4.2017
Ján jsem tento boj absolvoval asi u 3 rododendronů v posledních letech a nakonec stejně odešel. Když jsem ho pak vytáhl, téměř neměl kořeny. Tipnul bych na nějakou houbu ve dřevě a ke konci jistě přispějou další podmínky. Dithane má podle mě... celý příspěvek >
Postřik na pilatku, 9.4.2017
K tej karcinogenite - toho jsem si dříve nevšiml, tady také - viz summary toxicity info. Mě se na Calypsu líbilo, že stačilo přidat do zálivky pokojových rostlin, kaktusů a byl pokoj od puklic, vlnatek, kořenovek, smutnic a jiných nezvaných hostů,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika