|
Příspěvky uživatele - 100.59
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mráz, 20.4.2017 Už topím pod meruňou (polena a větve do krbu) a už taky na mě přišel fízl od vedle, že ničím ovzduší. Jsou daleko horší věci než mráz... |  | Mráz, 20.4.2017 Nakonec jste mě vystresovali a připravil jsem u meruně hranici a hadici. Než půjdu na kutě, zapálím to. Na jahody jsem mrsknul netkanku a schoval nejcitlivější subtropy... |  |
|  | Mráz, 18.4.2017 Jeden rok jsem meruňku celou obalil do netkanky. Ve větru plápolající textilie do rána očesala všechny plůdky vyjma těch v koruně. Druhý rok jsem za bezvětří dělal do 4 ráno oheň mezi stromy - zmrzlo všechno vyjma za domem, kde oheň nebyl, ale dům to... celý příspěvek > |  | Mráz, 17.4.2017 V skleníku som mal min 3,8°C bez ohrievania.
Já měl ve skleníku s okurkami a rajčaty to, co venku... poněvadž ženu nenapadlo ho zavřít, když jsem nebyl doma.... |  | Tráva s Bofixem na kompost?, 17.4.2017 Případ z praxe:
Jedna nejmenovaná vodárenská společnost aktuálně řeší problém s pesticidy v podzemní vodě. Jedná se o herbicid, který je asi 10 let zakázaný, po aplikaci se rozkládá na cca 14 chlorovaných perzistentních kongenerů... celý příspěvek > |  | Kvalitní postřikovač, 16.4.2017 Gloria - Taky ho mám, s nádstavcem asi přes 1,5 m se dá postříkat lecos a aniž by člověk ošetřil sám sebe, cena lidová. Akrát se mi podařilo nalomit spoj mezi trubkama... |  | Mráz, 16.4.2017 Jistá naděje zůstává zde.
|  | Přežijí ohořelé túje?, 14.4.2017 Celou dobu se vám snažíme vysvětlit, že tady nejde "o pár blbejch kytek", ale o to, že mohli uhořet lidé (nebylo by to při vypalování poprvé), vyhořet dům. Ale vy to nechcete slyšet, pořád si melete to svoje a urážíte ostatní, kteří vám neřekli nic... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 14.4.2017 Syllit je rozváděn pletivy jen částečně, nefunguje na padlí, dobře účinkuje při nižších teplotách, proto ho používám na začátku sezony a má jedny z nejlepších eradikativních účinků na již napadených listech. Poměrně dlouho zůstávají... celý příspěvek > |  | Přežijí ohořelé túje?, 14.4.2017 to Rafael - Z vaší interpretace jsem docela v šoku. Snažíte se tady podsunout výklad, že někdo snad chtěl starou paní lynčovat, že ona je ten chudák a snad dokonce poškozený a diskutujícím chybí dostatek pochopení a citu pro sousedské... celý příspěvek > |  |
|  | Přežijí ohořelé túje?, 12.4.2017 Pozitivní pro Vás je, že se neptáte, jestli ten ohořelý barák shodit...
Bohužel někteří lidí nevěří poučkám, dokud se sami nespálí.. v tomhle případě to odnesl, jako často, i někdo jiný |  | Muchovnik, 12.4.2017 až my pokveteme, u vás na jihovýchodě už budete sklízet, co?! Nespravedlivé... |  | Přežijí ohořelé túje?, 12.4.2017 Možná někteří jedinci přežijí, ale zůstane z nich ohořelé torzo a nevzhledné memento události. Někdo vypaloval trávu? |  | Nemocný rhododendron - co s ním?, 9.4.2017 Ján jsem tento boj absolvoval asi u 3 rododendronů v posledních letech a nakonec stejně odešel. Když jsem ho pak vytáhl, téměř neměl kořeny. Tipnul bych na nějakou houbu ve dřevě a ke konci jistě přispějou další podmínky. Dithane má podle mě... celý příspěvek > |  | Postřik na pilatku, 9.4.2017 K tej karcinogenite - toho jsem si dříve nevšiml, tady také - viz summary toxicity info. Mě se na Calypsu líbilo, že stačilo přidat do zálivky pokojových rostlin, kaktusů a byl pokoj od puklic, vlnatek, kořenovek, smutnic a jiných nezvaných hostů,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|