|
Příspěvky uživatele - 90.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez ECHO SRM 236ES nebo Husqvarna 525RX, 11.4.2018 Dobrý den k naší těžké ŠTYLCE FS 240 hledáme malého společníka pro ženu
rozhodujeme se mezi Echo viz titulek nebo Huskou viz. opět titulek.
zajímaly by mne realné a podložené zkušenosti případných majitelů těchto dvou... celý příspěvek > |  | Ladění motoru křovinořezu, 17.3.2018 Pánové!! moc vám děkuji za vaši radu s nízkým volnoběhem, ano máte pravdu, pocitově se mi volnoběh zdá až příliš nízký, takže malinko pootevřu!! děkuji ,já sito myslel, ale raději se zeptat někoho kdo mě v tom případně utvrdí!! díky!! Jinak... celý příspěvek > |  |
|  | Ladění motoru křovinořezu, 16.3.2018 Dobrý den, jsem štastnám majitelem Křovinořezu FS 240 od Stihlu,2 roky maká na samotě a vše v pořádku, nicméně, ačkoliv si techniku servisuji sám, jedna věc mě trápí, a u Polačka ve Vsetíně kde jsem to kupoval, mi to poladit nepoladili, ikdyž sem jim... celý příspěvek > |  |
|
|
|