|
Příspěvky uživatele - 43.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stará jabloň s vlky, jak ji zachránit?, 13.3.2018 Bydlíte někde poblíž, když píšete že strom znáte naživo? |  | Stará jabloň s vlky, jak ji zachránit?, 13.3.2018 Aha. Říkáte vlky z kmene. A co s vlky ve vršku v těch jemných větvičkách? Mám pocit že ten strom bude vyšší a vyšší. Mám nutkání zaříznout větve, silné třeba i 2cm, co jsou na vrcholku a letí kolmo nahoru. Platí, že se mám snažit zachovávat vodorovné... celý příspěvek > |  |
|  | Stará jabloň s vlky, jak ji zachránit?, 13.3.2018 Dobrá, takže ořežu vlky a pokud můžu zkrátit vršek, znamená to říznout i do těch silnějších větví co rostou kolmo nahoru. Přitom jeden z komentářů je: "nezkracovala konce starších větví"". Nevadí, že bude mít koruna tvar žárovky místo sedlové... celý příspěvek > |  |
|
|
|