Příspěvky uživatele - 11.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Forkertův způsob očkování - čipování - "chip budding" Jaro?, 26.8.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den..Očkoval jsem 13 srpna Fokertův způsob očka Morella pozdní na třešeň..Dnes koukám a pod páskou už se tvoří z pupenů listy(foto)..Mohu nechat pásku až do jara?Díky za odpověď
Meruňky a podnože, 5.3.2018
Uznávam, že nároky na polohu sa podpníkom veľmi ovplyvniť nedajú. Ale nároky na pôdu podľa mňa značne Taky píšu, že jisté rozdíly jsou, ale nedají se přeceňovat. Třeba co se týče odolnosti proti vápníku, tam jsou rozdíly asi větší (to ale hraje... celý příspěvek >
Plodné dřevo Rajka a Aneta, 5.3.2018
Aneta obrůstá, tvaruje se a plodí velmi dobře - ještě lépe než Rajka. Problém je její průměrná chuť a citlivost k pihovitosti.
Rašelina z rybníka, 10.1.2017
O rašelinu se nejedná, ta je trochu starší než 120 let. Nicméně na vylepšení písčité půdy je rybniční bahno (či jak tomu budete říkat) ideální.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika