|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámý okrasný stromek, 6.7.2016 Dnes mi to nějak nepálí(už se mi chce spát) takže se absolutně nechytám s tou sedmičkou ale řekla bych, že tohle je cornus kousa(dřín japonský) |  | Maliník - nemoc, 2.7.2016 Nebo tak Konvalinka |  |
|  | Maliník - nemoc, 2.7.2016 My jsme tedy neměli zamulčováno štěpkou, ale kůrou. Cokoliv v ní bylo, jen živořilo. Až se po letech rozložila, vítr ji odvál, či jsem ji postupně,,vyplela", teprve se začalo kytkám dařit. Řekla bych, že se štěpkou je to podobné, její rozklad masivně... celý příspěvek > |  | Neznámý strom, 1.7.2016 Že by v lese rostli semenáčky jedlého kaštanu? To nevím, v kterém lese, u nás tedy daleko široko nikde (nevím ale, odkud je pan Petr) To, co jste dal fotil jako semenáčky kaštanovníku, nejsou s největší pravděpodobností ani buku, ale habru. |  | Světlušky 2016, 26.6.2016 U nás včera naopak začaly lítat až v 10.10h, už jsem měla podezření, že se upekly A držely se kolem vody, kolem rybníka jich bylo plno. Déšť vám pane Josefe ovšem závidím tak, až to pěkné neníU nás zase ani kapka už mi všechno v zahradě visí. Pokud... celý příspěvek > |  | Paprika?, 26.6.2016 lilek černý |  | Plody cukiny, 25.6.2016 Spíš se ptám zkušenějších, ale stříkat cukety proti plísni okurkové je tuším úplně zbytečné ne? Myslím, že cukety na ni netrpí, moje když už, zajdou na sviluškyKdyby trpěly na plíseň okurkovou, měla bych po nich raz dva, stejně jako mívám po... celý příspěvek > |  | Světlušky 2016, 25.6.2016 Včera jsme šli se psem na prochajdu pozdě, v tom vedru se nedalo. Vraceli jsme se až před 10h a muž mi v zahradě hlásil, že jde ze zadní části a jak jsem hledala světlušky - tam je jich snad 100 Sedli jsme si k domu na studnu a koukali na jezero a... celý příspěvek > |  | Světlušky 2016, 25.6.2016 Ferdo za tu neposekanou trávu |  | Co je to za brouka?, 24.6.2016 Trošku vás Lído opravím, slunéčko východní(jak už název napovídá) pochází z Asie, Amerika si ho vysadila uměle, následně i např. Německo, odkud se pravděpodobně rozšířilo k nám, viz Wiki. A podle citovaného, by mělo být i víc žravé, než naše... celý příspěvek > |  |
|  | Světlušky 2016, 24.6.2016 Včera jsem čučela v zahradě(zalévala kytky) do tmy, jen abych konečně zkontrolovala, jestli i u nás už světlušky jsou. Málem jsem hodila flintu do žita a jak koukám, měla jsem jít ještě později První nade mnou proletěl roháč, což mne potěšilo stejněa... celý příspěvek > |  | Zkušenosti se smilem?, 21.6.2016 Mám ho na své pseudoskalce(je to prales, jako celá zahrada) Pár let se mu nedařilo a byl takový nic moc. Dvě mírné zimy a horká léta a roste jak blázen. Určitě písčitou zem, nejlíp na nějakém kopečku a nijak moc nezalévat(možná jste ho ulila)... celý příspěvek > |  | Krásná, ale neznámá rostlina, 21.6.2016 Aha, písčitou půdu... tak tu tedy nemám, u nás jíl a kamení Ale mám navezenou zeminu pod kytky(co se z toho formovaly ostrůvky) i z jiného kraje a ta by písčitější mohla být, jen přijít na to, ve kterém místě je Konvalinka |  | Krásná ale neznámá rostlina, 20.6.2016 Moje hlíznatá ještě žije, ale ze čtyř, co jsem původně sadila, už mám jen dvě a jsou mizerné U mne se klejichám nedaří. Zadavatelčina je přenádherná Také jsem ji chtěla, tedy i 5kskoupila a vysadila, ale pak přišla zima, tuším to byla ta 2011 a bylo... celý příspěvek > |  | Světlušky 2016, 20.6.2016 Světlušku jsem letos piřád žádnou nevidělaNějak mi to ani nevychází časově: buďto jsem v přední části zahrady, kde se moc nevyskytujou a nebo přišla k večeru návštěva, nebo jsem já šla se psem... To Plzeňsko vám pane Josefe docela závidímU nás od... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|