|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Určení trávy, 26.9.2016 Dochan psárkový, do fialova je myslím kultivar,,Moudry". Konvalinka |  | Název stromu, 11.9.2016 Souhlasím s panem Stanislawem, mám dva domaKonvalinka |  |
|  | Prosím o určení názvu rostlin, 7.9.2016 Chelone mám bílou, koupila jsem si jednu rostlinu na zkoušku, jestli mi poroste na místě mnou určeném. Včera jsem chodila půl dne po zahradě, čuměla pořád po ní a snažila jsem si vzpomenout na název. Když jsem si vzpomněla, už jsem se ke compu... celý příspěvek > |  | Čím to, že je letos málo vos?, 5.9.2016 Tak u nás přesně naopak: nikdy u nás moc vos nebylo, vloni se objevily ve vyšším počtu, letos jsou také, ale je jich o něco míň. Sršní jsem si vloni nevšimla, letos jsem jednu načapala, jak unáší z kytky chudáčka malého čmeldu Nevadí mi sršni, když... celý příspěvek > |  | Voda je cítit až z kohoutku, 3.9.2016 Měli jsme podobný problém, když jsme se nastěhovali do nového domu s vlastní studnou. Ta byla odzkoušená a v pořádku. Nakonec nám vodař řekl, že i když máme ohřev vody tepelným čerpadlem, na likvidaci bakterií v bojleru to nestačí a jednou za týden... celý příspěvek > |  | Strom z Chorvatska, 1.9.2016 Hmm, zaderach indický? Ono to mají i v Chorvatsku? No hledala jsem, hledala, dle nápovědy. Neznám, přiznám se Konvalinka |  | Strom z Chorvatska, 31.8.2016 Nemáte na mysli Phelodenron(korkovník)? Ten mne napadl hned, jak jsem si prohlédla fotky, ale on nemá zubaté listy(mám ho doma) A zraje do černa, kdežto tady tohle vypadá, že do svraskle žlutaKonvalinka |  | Nemocná chodidla slepic, 30.8.2016 Nejsem přes slepice, ale bidla z kulatiny by neměli být problém, ne? Když vemu v úvahu, že původní slepice nocovaly na větvích..Mě to spíše připadne, jako nějaké bradavice, není něco takového i u slepic? Pravdou je, že divné je to, že to mají všechny... celý příspěvek > |  | Co je to za bylinku?, 29.8.2016 Brutnák jedovatý? A to jste vzal kde?Konvalinka |  | Co je to za bylinku?, 29.8.2016 Brutnák lékařský. Konvalinka |  |
|  | Kdo mi poradí čo je to, 28.8.2016 Nevím proč, ale mi to na sapan nepřipadne, ty lístky se mi zdají nějaké jiné, takové spíše kapradinovité Konvalinka |  | Jorkšírka přestala hárat, 21.8.2016 Dřív měli psy spíše jen lidi na vesnicích, v bytech jich bylo opravdu málo. Na vesnici fena zabřezla pomalu při každém hárání. Nechalo se jedno štěně, ostatní se zlikvidovala. Tudíž feně nehrozily nemoci spojené s háráním naprázdno, s následujícíma... celý příspěvek > |  | Jorkšírka přestala hárat, 18.8.2016 Ano, pokud fenka na takovéto falešky trpí, raději vykastrujte, protože další a větší problémy na sebe nenechají dlouho čekat a čím je fenka starší, tím je samozřejmě jakákoliv operace nebezpečnější. |  | Co je to za rostlina, 18.8.2016 Ano, jak píšete: lilek plevel není nijak velká rostlina. Tady ten, je vyloženě mohutný. Semena si zahrádkáři většinou předávají, je takový putovní takže se nestane, že by se někdo spletl a snědl ten nejedlý. Konvalinka |  | Co je to za rostlina, 18.8.2016 Ne, bude to lilek borůvkový, tchýně ho také jeden čas pěstovala, byl dobrý jako kompot na koláč(u nás borůvky nerostou) Konvalinka
|  |
 |
|
|
|