Příspěvky uživatele - 240.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Houby, 18.10.2016
Snad se ozve i nějaký mykolog, ale myslím, že je. Vy jste z Bílých Karpat?
Identifika cehlodavce podle ocasu, 17.10.2016
Ano, normoš potkan. Podle NETu má hryzec ocas krátký, do 10cm. Tenhle váš je mnohem delší.
Yucca - bílé skvrny, uschlé listy, 15.10.2016
Troufám si říct, že tu už nezachráníte, neboť uhnila. Mám sama zkušenost, povedlo se to mému muži, také jsme ji měli v obalu. Je to zrádné. Poslala jsem ho zalítž ji na byt a on tam nalil půl obalu vody. Při příští návštěvě bylo po ní. Vy jste to... celý příspěvek >
Co to je za druh? (popřípadě nemá nějakou nemoc?), 15.10.2016
Nebyly nemocí myšleny ty zkorkovatěné fleky? To myslím nějaká nemoc je, ale nejsem kaktusář, tak neporadím. A nebo je to fyziologické, tedy jen porucha způsobená třeba špatným umístěním, nebo péčí...
Co je to za rostlinu?, 12.10.2016
Polovinu jsem měla pod stromy, polovinu spíše na sluníčku. umřely tak jedna k jedné On je předpoklad, že pod stromy je vlhko, či vždycky to tak bývalo. Pokud nikdy nezaprší, vlhko tam není, nemá být z čehoKonvalinka
Co je to za rostlinu?, 11.10.2016
Já si je koupila úplnou náhodou v Droždíně, kdyby zrovna nekvetly, asi bych o nich ani ne´věděla. Sice mají i zajímavý list, ale květ samozřejmě vede. Ano, mám plnokvěté. koupila jsem si asi 7ks, ale u nás se jim nedaří. Už přežívají sotva tři.... celý příspěvek >
Vysadba kontajnerove stromceka, 10.10.2016
Já se také přidám se zkušeností. Novou zahradu mi vysazovali zahradníci-firma. Vysadili tisíce rostlin. Ne jen u borovic, ale i ostatních stromů, keřů a některých trvalek se mi stalo, že živořily, vůbec neprospívaly. Po 5-7letech jsem se naštvala a... celý příspěvek >
Žloutnutí tuje, 9.10.2016
Omlouvám se, neopravila jsem si překlepy. Není jí mylý ani milý, ale nejspíš malý..ten květináč
Žloutnutí tuje, 9.10.2016
No, žlutá je dost. nejsem odborník zrovna na thůje, skoro žádné konifery nemám, ale jelikož je dost velká a v květináči, tak buďto jí je mylý, nebo v létě přeschla či naopak je neustále přelitá... což jsou nejčastější problémy rostlin pěstovaných v... celý příspěvek >
Název rostliny, 8.10.2016
Původně nám začaly topinambury růst na protějším pozemku, kde máme skládku zeminy, teď už skoro lesík Do zahrady se mi vysemenila už do dvou míst, co mělo růst nerostlo, tak ať. A jelikož máme v rodině silné cukrovkové zatížení, tak si říkám, až mne... celý příspěvek >
Které zvíře zabíjí ptáky a nosí je na jedno místo?, 6.10.2016
O okně nebyla řeč, jen o lavičce. Pokud je lavička pod oknem, je to docela možné. P.S. kočka loví spíš pudově,  než z hladu. Vzhledem k tomu, že doma žere od rána do večera a pod břichem se jí houpá klasický,,měch kastrátky",  tak z hladu... celý příspěvek >
Které zvíře zabíjí ptáky a nosí je na jedno místo?, 6.10.2016
Možná jen kočka. Naše většinu sice žere, ale některé nechá jen tak ležet. Nosí je také k domu, ne sice na jedno místo, ale prostě někam, kde si určitě všimneme, jak je,,šikovná" Konvalinka
Kdo pozná můru?, 5.10.2016
Stačilo hodit do obrázků...pravdu má ten, co napsal: lišaj svlačcový Konvalinka
Jak pěstovat svíčkovec (gauru), 1.10.2016
Roste mi tu houby, mám jílovitou a teď i suchou zem, takže doslova beton, ale Gaura momentálně roste dobře kolem jezera, kde je navezený na podsypávky písek(a ponechaný tam) a kačírek a neroste tam nic jiného, roste a vysemeňuje se právě Gaura a... celý příspěvek >
Která potvora mi krade boty?, 28.9.2016
Našla jsem to až dneska, ale už jste záhadu objasnil za mne. To samé se mi stávalo, po nastěhování se do novostavby, v dřívější lišákově trase. Lišák dál korzoval přes naši zahradu až do doby, než jsme pořídili psy(/ne kvůli němu, lišák mi nijak... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika