Příspěvky uživatele - 240.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vhodnost lidských léků pro psy, 22.12.2016
Psi mají sice jiné dávkování, ale to mají i děti a průměrně inteligentní jedinec je schopen, si to dle svého psa upravit. Samozřejmě nebudu psu dávat lidské léky třeba na srdce, bez porady s vetem. Ale když jsem měla vážně nemocného psa, dostal 7... celý příspěvek >
Slepice - který predátor to udělal?, 22.12.2016
Čerstvá zkušenost z okolí: ráno obcházím se psem sousedům kolem dvorků(vede tudy chodníček) a předevčírem u jednoho koukám, co mu to tam leží u kurníku... no nazdar, zasněžená mrtvá slepice Rozhlédnu se pořádně a ty kopečky kolem nejsou krtince, ale... celý příspěvek >
Vhodnost lidských léků pro psy, 20.12.2016
Většina lidských a psích léků je naprosto stejná(tedy stejné složení) pokud se jinak jmenují, tak jen proto, že veterinární léky se prodávají dráž Je pár vyjímek, které psi nesmí, jako léky typu Ibu... a aspirinů...
Uši nestojí, 20.12.2016
S ohledem na rasu se to má tak, že jde o to, jestli je malamut opravdu malamut(tedy pes s průkazem původu) nebo jakože malamut, protože tam nikdy nevíte, jakého psa má mixnutého v genech a uši mu klidně stát nemusí... i kdyby vy jste se i na hlavu... celý příspěvek >
Sýkorky a dravci, 18.12.2016
O dravci: dřemlík tundrový... tady slyším poprvé v životě. Musela jsem si to najít ve Wiki, protože jsem fakt o něm nikdy neslyšela. A teď si nejsem jistá, jestli jsem ho tu v létě náhodou také neviděla přes zahradu přeletět(lovit) Zaujala mne ta... celý příspěvek >
Vliv úplňku na chování psů a td, 15.12.2016
Ne-e Spíš se prostě jednomu něco znelíbilo(třeba jen kolemjdoucí SPCH) a spustil, ostatní se často pak přidají Konvalinka
Živý plot z habru, kůra jako mulč a opadané listí, 11.12.2016
Mám to podobně, plot už někde k 15letům. Pod ním textilka a zprvu kůra. postupně napadané listí, kůra se rozložila, bylo potřeba textilku zatížit a vzhledem i potřebě plot pohnojit jsem pod něj naházela slamnatý koňský hnůj. Vzhledem k tomu, že mám... celý příspěvek >
Fíkovník, 3.12.2016
Na prvním obrázku ano, na druhém ne. nechápu ty dva obrázky...
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 29.11.2016
Já také Jinak použiju zase houbu, poněvadž můj muž chemicky ošetřené rajče do huby neveme(on i s tou houbou má problém) a budu ráda, když seženu něco účinějšíhoKonvalinka
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 29.11.2016
Polyverzum jsem letos používala. U nás byl tento rok na rajčata vůbec,,nějaký blbý"Člověk si říkal: jsou horka, neprší, rajčata budou super. Zrát začaly strašně pozdě. Pak jeden deštík a pro změnu ne klasická plíseň bramborová, ale něco podobného.... celý příspěvek >
Zahradní trpaslíci, 27.11.2016 Obsahuje fotku
Jé volavka, tu jo, tu tam taky mívámKonvalinka
Identifikace rostliny, 26.11.2016
První obrázek: vzadu dvě draceny, vpředu snad nějaký druh pepřince? Druhý obrázek... snad nějaký kroton? Ale v pokojovkách nejsem nijak extra zběhlá, tak to zatím neberte vážně a vyčkejte, on to jistě někdo opraví
Zahradní trpaslíci, 26.11.2016
Ať to vydrhnete jakoukoliv chemií(savo, ocet, skalice) mám obavu, že tam zůstanou vyžrané(vybělené) fleky. Vzala bych to jen kartáčkem s troškou saponátu, možná vodu trochu okyselila tím octem. Jinak... sama bych si trpaslíky ani nic podobného do... celý příspěvek >
Zakládání tzv. květnatých luk, 24.11.2016
Hančo, nevím proč tam chcete ten plůtek, ale to je celkem jedno. Jen si myslím, že pokud tam budete každý víkend parkovat auto, tedy kolem auta navíc bude pohyb(vynášení věcí atd) tak louka bude v jednom kuse rozjetá a pošlapaná, což u 80cm trávy... celý příspěvek >
Zakládání tzv. květnatých luk, 23.11.2016
Pane Ferdo... otázkou je, jak dlouho ná, ty louky ještě vydrží Myslím, že kopretiny se sečí nezlikvidujou, ono jde spíše o rostliny, které se přesévají. Konvalinka
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika