|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zápach v bytě, 8.5.2017 Promiňte, ale pokud máte po bytě prochcané podložky, zápach tam bude pořád. Podložky vyhoďte a běhejte s pejsou ven. Každou nehodu ukliďte a vytřete octovou vodou. Kolik jí je? |  | Druh bohyšky, 7.5.2017 Myslíte název? A záleží na tom? Je to jedna z těch nejzákladnějších a nejčastěji pěstovaných, ale jednotlivé kultivary se od sebe pro laika tak málo odlišují, že je to fakt jedno. Já mám x druhů a už jsem dávno zapomněla jejich názvy... a je mi to... celý příspěvek > |  |
|  | Bohyška pod smrky, 7.5.2017 Smrky nemám, takže jaková je pod nima půda moc nevím, ale si myslím, že bohyškám, kapradí, orlíčkům, nějaké brunere a jiným stínomilným, by to mohlo vyhovovat. Konvalinka |  | Netřesk - choroba nebo škůdce?, 27.4.2017 Já vím, že kvetoucí netřesky jsou hezké, jen na ně jaksi nemám místo... i to málo, co jsem měla mi časem přerostly jiné, mohutnější rostliny, netřesky jsou tam uťáputé, sem tam jim jen vystříhnu trochu prostoru. Vím, že růžice pak uschne, myslela... celý příspěvek > |  | Netřesk - choroba nebo škůdce?, 26.4.2017 Fakt, že jo. Jste dobrá Aleno Konvalinka |  | Netřesk - choroba nebo škůdce?, 25.4.2017 Teda na netřesky nejsem vůbec odborník, pár jich mám spíše mimochodem a nějak je nesleduju, ale přijde mi, že jde o odkvetliou růžici, která stejně odumře. Konvalinka |  | Jaký je to druh vrby?, 23.4.2017 Jste dobrá, mě se to hledat nechtělo Tak to si určitě vybere. Jen... u nás asi stejně nekoupí(krom té první, červenooranžové, tu mám i já) Konvalinka |  | Jaký je to druh vrby?, 23.4.2017 Ta je Lído kroucená, to zadavatel určitě nemá. Podle zbytku lístků, co je na prvním fotu vidět, je to určitě svída... jak už psal někdo výše. Konvalinka |  | Mráz, 21.4.2017 Mimmo, snad tam na Balkáně, dopadnete líp než my Vloni mamka taky přikryla rajčata a nepomohlo, tam kde se jich textilka dotýkala(prakticky všude) bylo po nich. Ale to u nás bylo -6 několik dní po soběKonvalinka |  | Mráz, 21.4.2017 Evi, je mi líto, dopadli jsme všichni na Moravě či slovensku prakticky stejně kowi jsem zabalila do netkanky a vypadá ještě hůř, než to vaše - je černé totálně.
Ano Zdeňku, asi tak nějak... Konvalinka |  |
|  | Mráz, 21.4.2017 Takže hlášení od nás(československá hranice) Bílé Karpaty. bylo hlášeno -5st. O půlnoci bylo ještě oblačno, vypadalo to dobře. Probudím se po 6h, částečně zataženo, jinovatku nevidím, hurá! Jdu se podívat do celé zahrady z jiného okna, koukám,... celý příspěvek > |  | Mráz, 19.4.2017 Aha, pěkné, takže už ani ten Kauf..d to nejistí |  | Které kytky raší pozdě?, 19.4.2017 To jste mi připomněla, že jsem dneska od sousedky z kompostu, přinesla kbelík modřenců, které vyryla a vyhodila. Bylo mi jich líto. Sama sice mám celkem dost, ale tak někam je prostě ještě upíchnu... |  | Clematis shora dolu, 19.4.2017 Je opravdu jen málo rostlin, které rostou převisle(spíše mezi letničkami najdete) a clematis to není. jak píše Lída. není mu to přirozené a bude se neustále snažít šplhat. Mě by ho bylo až líto. |  | Mráz, 19.4.2017 To, že máme na meruňky, broskve apod. okrajové podmínky je mi jasné. Když jsem se v nedalekém zahradnictví ptala na mandli(neb příbuzní ve Skalici ji mají... no, taky mají vinohrad) prodavačka jen protočila oči: u vás? No to ani náhodou... Ale... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|