Příspěvky uživatele - 150.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez mandloně, 3.3.2018
Díky za odpověď. Je to mandloň Zora - částečně samosprašná, ale pro jistotu máme právě ještě jednu, jiný druh a v okolí rostou i broskvoně. Podnebí by mělo být také ideální, cca 200mnm.
Řez hrušně a jabloně, 3.3.2018 Obsahuje fotku
Dobrý den, rád bych se poradil, jak správně provést řez na dvouleté hrušni (Clappova), čtyřleté hrušni (Williamsova) a také čtyřleté jabloni (stará odrůda). Stromky máme v sadu po dědovi a z knih nejsme moc moudří. Díky za každou radu!
Řez mandloně, 3.3.2018 Obsahuje fotku
Dobrý den, máme v sadu 2 mandloně a zajímalo by mě, jestli je je u nich potřeba nějaký speciální řez. V knihách, které máme, o řezu mandloní není ani zmíňka.  Zatím každý rok bohatě kvetly a vytvořily i plody, ale do začátku léta všechny... celý příspěvek >
Doporučte novou odrůdu slivoně, 30.1.2018
Dobrý den, máme malý sad a v něm několik ovocných stromů, mimo jiné několik různých slivoní. Letos nám ovšem odešla jedinečná (nejspíš) bluma, bohužel si nikdo nepamatuje název. Byla chuťově skvělá, plodila poměrně brzy na přelomu července a srpna,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika