Příspěvky uživatele - 51.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ako uchovať vrúble, 3.1.2018 Obsahuje fotku
Toto teplé počasie pomohlo narašiť čerešne, dnes som pozeral na minuloročných zaštepenich čerešniach rašia puky.
Slivovice 2017, 28.12.2017
Mám kámošov od Levic ktorým všetko totalne zmrzlo a tiež kupovali slivky z maďarska, cením si na tebe snahu, ktorú si vynaložil a výsledok bol super kvalitná pálenka.
Saratovskij rubin, 28.12.2017
Záhradkár č.255.210 pekné zaujimavé videá, zídu sa takéto dobré príspevky keď sa človek nudí má čo pozerať.
Slivovice 2017, 27.12.2017
Takto to má byť páni záhradkári, každý má svoj recept na prípravu kvasu a keď je výsledok dobrý sme spokojný, lebo vieme čo je to cely rok sa starať o stromi.Každý zaujímavý príspevok je užitočný.
Borče o peckách som tu nepísal nevieš o čom točíš kasinky si neskúšal tak netrep nič čo by ma zaujalo si tu nedal Domacu mám visadenu viac rokov bez šarky ty kupuješ.
Jiří FM na špatný rok výborný výsledok, ja som palíl pred týždňom zmes sliviek 280l padlo 30l, keď som išiel do palenice malo to 4 sladkosť, konečne palenka z Totaste 180l padlo 21l sladkosť bola 7, ale keď ste objednaný nedá sa čakať. Palenky... celý příspěvek >
Saratovskij rubin, 27.12.2017 Obsahuje fotku
Saratovskij rubin je nová odroda z ruska je odolná voči mrazom -36C je odolná voči pliesnam monili dierkovitosti listov (klyasterosporioza) píšu minimum postrekov odoláva jarným mrazom viac sa dočitate.Tieto marhulky budu v predaji na jar pán Gavalec... celý příspěvek >
3d podlahy, 16.12.2017 Obsahuje fotku
Trochu odbočím od zahradkarčenia, mladý spolupracovnici si pozerali 3d podlahy, vraveli že teraz sa to dáva do bytov a rod.domov tak som sa na to pozrel.Je to revolučná technologia prenosu obrázku na vašu podlahu.Sú zaujimavé teto liate podlahy čo vy... celý příspěvek >
5 TOP odrůd jabloní, 3.12.2017 Obsahuje fotku
Peter nafantaziruješ mne ju priniesol kámošl z východneho slovenska na skorú slivku bomba.Prinesie mi na jar vruble zaštepim si ju je fakt dobrá.
Karviná ochutnávka jabľk, 2.12.2017
Nebola verejná tiež som sa tam dostal na poslednú chvíľu, niekto nemohol prísť.
Krazulya, 2.12.2017 Obsahuje fotku
Na zahraničných stránkach sa objavila letná hruška Krazulya vyšlachtena na urale v rusku hybridizačný v.ústav. Vznikla z križenia Pozdnyaya x Malenkaya je skorá atraktívna, veľmi sladká, štavnatá s maslovou texturou plod je veľký 90-120g.Dozrieva v... celý příspěvek >
Karviná ochutnávka jabľk, 2.12.2017 Obsahuje fotku
Včera 1.12 2017 sa konala ochutnávka jablk v Karvinej, kde som bol s kamošom pozvaný.Túto ochutnávku robia zahradkari každý rok, raz na slovensku a na druhý rok v česku v okolí ostravy.Nebolo moc vzoriek nakolko im to na jar zmrzlo.Potom bolo... celý příspěvek >
Co chybí ve výživě broskvoně?, 28.11.2017 Obsahuje fotku
Včera som na jednej železničnej stanici zbadal broskyňu ktorá roky rastie medzi betonovými podvalmi.Niečo neuveritelneho ako dokáže prežiť v takých podmienkách a to nevravím o letných horúčavách. 
Veľtrh hrušiek, 17.11.2017 Obsahuje fotku
Veľtrh hrušiek aj s koštovkov rôznych odrôd sa konal v taliansku dňa 16,17,18 dnes končí predcavili tam 4 nové odrody Lucy sweet, Early giulia, Debby green, Lucy red učasť bola vysoká.Spomeuli tam velmi veľkého škodcu Halyomorpha halys ktorý tam... celý příspěvek >
Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 17.11.2017
Ďakujem páni záhradkári, zasa viem niečo nové podelím sa týmto aj s kolegovcami z práce čo sa ma na to pýtali.Idem dalej robiť poriadky v zahrade listie je už pohrabané a vyvezené, vinko treba stočiť z kvasníc už sa vyčistilo to je tá lepšia... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika