Příspěvky uživatele - 188.174

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přikrývání stromků, 28.2.2018
Takže říkáte, že pro jednotlivý stromek nepoužitelný? Ale p.Polehla píše pravý opak, že je to vhodné řešení právě pro zákrsky a štíhlá vřetena na malé zahradě. Komu tedy věřit?
Přikrývání stromků, 28.2.2018
Sice je to zatím předčasné, ale zeptám se. Jestli s tím tedy máte zkušenost - do jaké teploty a jak dlouho to skutečně účinkuje? Jde mi o použitelnost pro můj případ - loni i předloni mráz celou noc, tj. cca od 21:00 do 7:00, teplota kolem -6°C.... celý příspěvek >
Svraštělá kůra po týdnu mrazů, 28.2.2018
Byl jsem zkontrolovat stromky, a zaznamenal jsem asi u 3 z nich výrazněji svraštělou kůru (hrušeň, broskvoň, meruňka). Došlo k tomu v poslední době (mráz do 13°C a vítr), před příchodem mrazů zde byla půda dostatečně vlhká. Stává se to a stromky... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika