|
Příspěvky uživatele - 107.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kiwi jako živý plot, 13.1.2017 Pěstujete někdo kiwi (nejlépe to drobnoplodé - Issai, Vitikiwi) jako živý plot? Jak daleko od sebe v takovém případě vysadit jednotlivé rostliny? Poraďte prosím.
Děkuji. |  | Jak zazimovat ibišky v nádobách?, 6.12.2016 Mám několik syrských ibišků v nádobách (cca 20 litrů). Původně jsem je na podzim chtěl přesadit do volné půdy, ale nějak jsem to nestihl, tak bych vás chtěl poprosit o radu, jak je nejlépe zazimovat. Napadají mě dvě možnosti:
- zakopat i s... celý příspěvek > |  |
|  | Keříčkové kiwi, 22.11.2016 Tohle by mě taky zajímalo. Před časem mi jedna známá říkala, že ochutnala keříčkové kiwi a je vynikající. Zkoušela jsem pak hledat něco, co vypadá podobně jako kiwi a zároveň je to keřík, ale marně... |  | Kvalita domacej palenky, 8.11.2016 Děkuji za Vaše názory. Můj dotaz jsem spíše myslel tak, že pokud se pálení ukončí kolem 40% alkoholu, jestli bychom se nepřipravili právě o ty vůně a chutě ovoce, které jsou "na konci". Jinak ve svém okolí neznám nikoho, kdo by pil domácí pálenku pod... celý příspěvek > |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 5.9.2016 Nemáte někdo zkušenost s odrůdou Lady Sun? Díky. |  | Jaká semena vybrat? Semo, NohelGarden, MoravoSeed, Nostalie či jiná?, 31.8.2016 Dobrý den,
když sháním nějaká semena, obvykle narazím na balíčky od Semo, NohelGarden, MoravoSeed příp. Nostalgie. Poraďte mi prosím, která z nich vybrat. S jakými máte nejlepší zkušenosti (nejlepší klíčivost atd.)? A se kterými třeba naopak... celý příspěvek > |  | Jak hluboko vyset semínka slunečnice?, 3.6.2016 Zahrádkář začátečník prosí o radu:
Jak hluboko vyset semínka slunečnice?
Díky :-)
|  | Roubovací tyčinky, 18.5.2016 Dobrý den, nevíte prosím kde sehnat roubovací tyčinky (chtěla bych je využít k roubování melounu na tykev)? Děkuji. |  | Kolik výhonů na uchycené roubu nechat, 16.5.2016 Ahoj. Na dvou uchycených roubech švestky mi v současnosti rostou 5 a 4 výhony. Rouboval jsem letos zjara na výmladcích ve výšcce cca. 25-30cm. Je teď třeba ponechat jen jeden výhonek jako základ budoucího kmínku, nebo mám nechat růst... celý příspěvek > |  | Plazivý plevel - identifikace, 19.4.2016 Dobrý den, nevíte nědo, jaká chemie na ten plevel zabírá?Mimo Roundap ovšem. Dík Láďa |  |
|  | Kanadská borůvka - Spartan, Bluecrop, Elliott, 30.3.2016 Dobrý den, obracím se s prosbou o radu na zkušené borůvkáře:
Od loňska mám vysazené odrůdy Spartan (raná), Bluecrop (středně raná) a Elliott (pozdní). Jde mi o vzájemné opylení - bude to s těmito odrůdami v pohodě? Nebo budu muset ještě... celý příspěvek > |  | Vykuřovací patrona do skleníku, 5.11.2015 Dobrý den, vykuřovací patrona se jmenuje Ultimate super SG. S pozdravem Roman |  |
 |
|
|
|