Příspěvky uživatele - 48.251

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 22.5.2018
Dobrý den. Porádíte mi, kdy stříknout švestku proti obaleči švestkovému   1. generace. Těm tabulkám ze stanic moc nerozumím. Děkuji R.F.                  Jaroměř 254 m.n.m.
Moruše - roub velkoplodé HK, Jičín, Nymburk, Ml.Boleslav, 21.5.2018
Do Pukance se určitě jeď te podívat, stojí to za to. A navštivte tam pana Strošku, je to velký odborník a milý člověk. VÝSKYT MORUŠE ČIERNEJ (Morus nigra) V OKOLÍ PUKANCA
Moruše - roub velkoplodé HK, Jičín, Nymburk, Ml.Boleslav, 23.2.2018 Obsahuje fotku
Dobrý den. Mám velkoplodou moruši na zahradě v Jaroměři, tak jestli máte zájem napište mě na vás kontakt do soukromé zprávy. Je to moruše černá (nigra). foto na ukázku není moc ostré, ale jiné nemám.
Menší ohřívací nádrž na zalévání hadicí, 19.6.2016
Místo soudku si sežeňte starý 80 lit. bojlér, odstraňte z něj izolaci, natřete na černo a pověste do dvou metru. Bojlér má 1/2¨ vývody, tak máte připojení vyřešeno, systém může být trvale tlakový. Můžete to používat i jako sprchu.    Radim... celý příspěvek >
Presadenie čerešne, 2.4.2016 Obsahuje fotku
Vykopal jsem pařez od staré třešně a kořeny byly překvapivě mělce.                Radim F.
Třešeň EL Moro, 7.3.2016
 Chrupka El Moro je stará Francouzká odrůda zrající v prvním třešnovém týdnu. Osobní zkušenost s ní nemám.         Radim F.
Třešeň Karina, 24.11.2015
Oprava, opylovače
Třešeň Karina, 24.11.2015
Aha tak to jsou ségry, tak to by mohly mít i stejného opilovače, třeba Kordii. Máte někdo tušení, která z nich je pozdnější?    Radim.F.
Třešeň Karina, 24.11.2015
Nikdo s ní nemá žádné zkušenosti? Na netu toho o ní moc není, nejvíce snad na stránkách prodejstromku.cz a tam je uvedeno u Kariny i Reginy původ Schneiderova x Rube, jedná se tedy o jednu tutéž odrůdu?
Třešeň Karina, 23.11.2015
Chtěl bych se zeptat na tuto pozdní třešeň, jaké s ní máte zkušenosti. Zajímalo by mě porovnání s třešní Regina.          Radim. F.
Už rostou, 17.11.2015 Obsahuje fotku
Dnešní úlovek ve smíšeném lese u Jaroměře. V lese je plno "prašivek" tak, když vydrží teplé počasí hřibovitý by mohly ještě růst.  Radim F.
Rozkvétání slivoní, 24.4.2015 Obsahuje fotku
Pane Petře je to sídliště Na Zavadilce, když pojedete od Hradce do Jaroměře po hlavní silnici, tak po pravé straně uvidíte už z dálky tři paneláky. Mezi druhým a třetím jí najdete. Naproti je Lidl, nemužete minout. Až bude zrát, tak vám napíšu... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 23.4.2015 Obsahuje fotku
Zraje v polovině července. Lepotici zkusím v našem okolí vypátrat, abych mohl porovnat.     Radim F.
Rozkvétání slivoní, 23.4.2015 Obsahuje fotku
V Jaroměři nádherně rozkvetla tato neznámá pološvestka.           Radim F.
Kde koupit švestku presentu, 25.2.2015
Samozřejmě, že jsem se nejdříve ptal ve školce u pana Topinky, ale nemají. Potom jsem telefonoval do dalších školek na které jsem sehnal číslo na internetu, ale mají jen špičák nebo čtvrtkmen. Tak tedy počkám na ten 15tý březen a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika