Příspěvky uživatele - 107.241

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špatný kvas, 12.10.2018
Touž asi nejde zvrátit?
Špatný kvas, 12.10.2018
Zdravím, založil jsem dva sudy kvasu z hrušek především Williams, jeden sud vykvasil bez problémů, druhý je ovšem stále hustý a nekvasí a spíš voní po kvašácích, poradí někdo co by s tím mohlo být? Děkuji.
Startovací bakterie, 22.2.2018
Beny - prosím, můžete více popsat ten dostatečný průtok ve filtraci. Děkuji.
Bubnový filtr AEM Easy Drum, 9.2.2018 Obsahuje fotku
Prosím spíš o vyjádření majitelů filtrů. Zvažuji koupi tohoto filtru a nikde jsem nenašel nějaké recenze. Řešilo se tady na fóru - výkon bubnového filtru + zapojení bubnového filtru, tak jsem myslel že už je někdo šťastný majitel tohoto filtru.... celý příspěvek >
Klejotok na Leskoře, 9.5.2014 Obsahuje fotku
ještě jedna fotka
Klejotok na Leskoře, 9.5.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, také mám napadený 4-letý stromek, větev je zaschlá již od hlavního kmínku, pomůže odstranění větve a ošetření, nebo se bude nemoc rozšiřovat? Děkuji.
Zkroucene listky na Asijske hrusni Nashi, 19.4.2014 Obsahuje fotku
Dobry den, na mlade, 2 lete Asijske hrusni Nashi se zacaly kroutit okraje listku. Listky vypadaji jakoby trosicku povadle, tak jak tomu byva, kdyz neni dostatek vlahy. Zkusil jsem zaryt do zeme, ale hned kousek pod povrchem je vlahy dostatek.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika