|
Příspěvky uživatele - 166.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pomůžete určit dřevinu?, 6.2.2013 Pokud je to cypřišek, tak je to tedy macek. I při limitaci kvalitou fotky mi však příjde, že má na cypřišek málo "vláknitou" kůru...
|  | Pomůžete určit dřevinu?, 6.2.2013  Pane Josefe, jestli myslíte ten kmen označený červeně, tak to je nejspíše smrk.
Až po velkém zvětšení snímku jsem si všimnul, že v levém dolním rohu je část kmene, který má pro černý ořešák typickou rozbrázděnou kůru - označený modře... |  |
|  | Pomůžete určit dřevinu?, 6.2.2013 Nevím jak jinde, ale v Brně to není žádná vzácnost. Ořechy má skutečně "kameňáky", nedá se rozbít, aby při tom nebylo jádro na maděru...
Na to Vašem druhém snímku mi ovšem žádný z vyfocených stromů ořešák černý nepřipomíná. Jste si jista, že tam... celý příspěvek > |  | Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 4.2.2013 Můžu potvrdit "věčnost " jmenovek kolegy Vysloužila rytých hřebíkem do hliníkového plechu - po 25 letech na mé zahradě bez viditelné změny! Jednou za pár let je třeba převázat měděný drát, na kterém visí na tenčí větev a to je celá údržba.
|  | Pěstování libečku na balkoně, 27.1.2013 Asi nebude. Libeček je dosti obří rostlina, vyžadující vlhko. Mně neroste ani na sušších místech zahrady ve volné půdě. Na horkém balkonu jej ani ve velké nádobě v létě neuzaléváte... |  | Co s drumanem?, 17.12.2012 Já ty své řežu každoročně, jinak bych je nedostal do domu, na podzim jsou vyšší než já... |  | Co to je?, 18.11.2012 Neptám se na svídu ale na tu fialově kvetoucí kytku dole na stránce - použijte posuvník po pravé straně obrazovky |  | Co to je?, 18.11.2012 Pozná někdo tuto fialově kvetoucí kytku?
Osobně si myslím, že je to nějaká africká příbuzná rodu Osteospermum, ale ty listy...???
|  | Černý rybíz - jaký?, 18.11.2012 Z asi šesti odrůd, které jsem pěstoval je nejchutnější Öjebyn. |  | Zvuková indikace rozsvíceného světla ve sklepě, 14.11.2012 No to by šlo. Je tam ovšem malé riziko, že pokud automat zhasne, když ještě bude někdo ve sklepě, budou muset zpět po schodech potmě. |  |
|  | Zvuková indikace rozsvíceného světla ve sklepě, 13.11.2012 Díky za všechny rady. Ve vypínači je bohužel jen fáze, propojovací krabice je želbohu poblíže světla ve sklepě. Asi nezbude než ten káblík od světla na chodbu vést po zdi - zadlabávat se mi ho nechce. Kdyby to šlo alespoň bezdrátově, něco jako... celý příspěvek > |  | Zvuková indikace rozsvíceného světla ve sklepě, 13.11.2012 Doutnavky si nevšimnou, je jim kolem 80, chce to intenzívní podnět... |  | Zvuková indikace rozsvíceného světla ve sklepě, 13.11.2012 Dotaz na elektrikáře- existuje nějaká možnost napojit na vypínač bzučák, který by bzučel při rozsvíceném světle. Moji staří rodiče nechávají celé dny svítit světlo ve sklepě, nevzpomenou si zhasnout při odchodu. Vypínač je mimo sklep na chodbě,... celý příspěvek > |  | Určení květiny, 6.11.2012 Cibulovin s květem podobným amarylisu je spousta - jen namátkou Nerine, Thulbachia, Zephyranthes, Habranthus, Valota, Všechny tyto celkem bez problémů kvetou, opravdový nekvět je skutečně pravá Amaryllis belladona - léta letoucí jen listy,... celý příspěvek > |  | Co to je za rostlinu?, 3.11.2012 Souhlasím s paní Lídou, je to dvouděložná rostlina, nebyl by odkaz na původní stránku s tou fotkou?:
|  |
 |
|
|
|