Příspěvky uživatele - 166.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámá stará odrůda jabloně, 17.9.2013
Podívejte se sem nebo sem.
Botanické růže, 14.9.2013
Botanických růží této výšky není mnoho, pokud se má jednat o keř - Rosa glauca, canina, corymbifera, moyesi, multiflora, micrantha, rubiginosa, hugonis, macrocarpa a to je tak všechno.  Mnohem větší výběr by byl v popínavých, ale to jsou... celý příspěvek >
Božskokvět, 13.9.2013
Svazek kořenů, podobně jako třeba petrklíč, s nímž je příbuzný.
Jak jste spokojeni s Nancyskou?, 7.9.2013
Taky jsem dnes zažil zklamání z Nancynské mirabelky. Kdysi jsme měli mirabelku na zahradě, sadil ji děda před válkou, měla asi 4-5 cm velké plody, sladké, ale s kořenitou příchutí. Před pár lety jsem si ji znovu pořídil a letos první úroda. Zklamání,... celý příspěvek >
Poradite s urcenim?, 5.9.2013
No jasně, zubaté listy...
Co je to za rostlinu?, 5.9.2013
Co takhle Streptosolen jamesonii?
Můj jasmín má na květech flíčky - prosím poraďtě, 25.8.2013
Vaše kytka není jasmín ale Stephanotis - česky věncovec - voní krásně, ale jasmínu příbuzná není. Návod na pěstování je na internetu i v češtině. Ty hnědé skvrny na květech by neměly být zásadním problémem, nejčastěji je způsobují kapky vody po... celý příspěvek >
Co je to za strom/keř?, 25.8.2013
Pane Josefe, myslím že Váš tip ze 22.8. byl správný - nahovětvec.
Co je to za kaktus?, 20.8.2013
Není to kaktus, ale tučnolistá Crassula falcata.
Určení názvu, 19.8.2013
Škoda, že nemáte vyfocený zaostřený detail té kytky. Mně to nejvíce připomíná charakterem růstu nějaké drobnolisté Sedum, např. Sedum dasyphyllum. Ta korsickosardinská kytka pana Josefa se mi nějak nezdá, má nápadnější lístky... ... Tak jsem se... celý příspěvek >
Poradíte mi o jaké kaktusy a sukulenty se jedná?, 18.8.2013
To Josef a Lída - samozřejmě cylindropuntia. To Mersi - vozit kaktusy ze světa - tedy mimo EU - je ve všech zemích jejich původního výskytu považováno za trestný čin hodnocený několika lety pobytu za katrem. Vozit se smí - alespoň zatím - pouze... celý příspěvek >
Poradíte mi o jaké kaktusy a sukulenty se jedná?, 16.8.2013
Opravdových kaktusů je na vašich obrázcích menšina. 1) Turbinicarpus - klinkerianus? polaskii? 2) Aloe - není to kaktus ale kytka příbuzná liliím. 3) Echeveria - kytka příbuzná naším netřeskům 4) Notocatus - scopa? 5) Aloe... celý příspěvek >
Prosím o název rostliny, 12.8.2013
Zajímavá diskuze! Obětoval jsem jeden list našeho rodinného pestrolistého krotonu a šťáva je čirá. V monumentálním díle pana Otty aucuba české jméno nemá. Na fotce je podle mého názoru kroton - střídavé listy na horní větvi jsou patrné a... celý příspěvek >
Kovový oblouk pro popínavé rostliny, 10.8.2013 Obsahuje fotku
Mně kupovanou konstrukci za 200 Kč - sám bych to nikdy nekoupil, ale byl to dar... -  s dvouletým klematisem vítr za bouřky smotal, jako by byla z alobalu . To tulipánek: vyrobit betonovu sochu pro ukotvení je jednoduchá věc, nevyžadující... celý příspěvek >
Kovový oblouk pro popínavé rostliny, 10.8.2013
Nevím, co myslíte sestavou z montovaných trubek, ale já mám na zahradě desítky let konstrukce pro popínavky svařené z armovacích želez do betonu - roxorů. I bez nátěru neprorezavěla ani jedna, pokud někde, tak ve sváru. Dříve jsem je kotvil do děr v... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika