|
Příspěvky uživatele - 166.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pokojová rostlina, 13.9.2014 Listy připomínají posed, asi něco tykvovitého. Chtělo by to znalost květu a plodu. |  | Prosím, víte, co je s mým kaktusem špatně?, 3.9.2014 Každopádně bych ji přesadil do nového písčitého substrátu, dal co nejvíce na světlo, ale ne na přímé slunce, zaléval jen mírně, když je teplo a zem je vyschlá. A havorcie není kaktus, je to rostlina jednoděložná, příbuzná např. liliím. |  |
|  | Kdo pozná tento keř, 20.8.2014 Pomohl mi ten různý tvar listů, mimo jiné jej mají stromy rodu Brachychiton, pěstované i u nás jako pokojové bonsaje. Takže Brachychiton populneus.
|  | Neznámá kytka z Alp, 18.8.2014 Díky všem hadačům, obzvláště Květě. O rodu Morina jsem nikdy neslyšel. Omlouvám se, že mám jen tuto jednu fotku, kytka byla vysoká asi 60 cm, nebyla v květináči, rostla v zahrádce - alpínu asi 1500 m.n.m.. Webové stránky této zahrádky jsou... celý příspěvek > |  | Neznámá kytka z Alp, 16.8.2014  Tuto kytku jsem vyfotil ve švýcarských Alpách na zahrádce. Zatím marně pátrám po názvu. |  | Prosím, co to je?, 9.8.2014 Housenka lišaje, pravděpodobně smrtihlava, zvláště je li živnou rostlinou brambor. |  | Co je to za rostlinu, 8.8.2014 I když ji máte z Kanárů, pochází z Madagaskaru - Kalanchoe beharensis. |  | Vyjmutí všech cibulovin a nové zasazení, 4.8.2014 Konec září a začátek října je nejlepší termín pro cibuloviny i trvalky. |  | Pomůžete prosím s určením této kytky?, 19.7.2014 Pro pana Josefa, jsou i kaktusy, které při poranění mléčnou tekutinu roní, zvlášť v rodu Mammillaria. |  | Neznámá rostlina, 11.6.2014 Salvia viridis - šalvěj zelená (šalvěj zahradní, šalvěj pestrá)
|  |
|  | Dracena usychá i hnije, 11.6.2014 Fotka není z nejostřejších, ale asi molice. Postřik mospilanem opakovaně.
|  | Co je to za trvalou bylinku?, 11.6.2014 V lingvistice je k nepochopení spouta věcí...
A původ oregana není ve španělštině ale ve staré řečtině:
Oregano is the anglicised form of the Italian word origano, or possibly of the medieval Latin organum; this latter is used in at least... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina, 11.6.2014 Šalvěj chocholatá - Salvia viridis. |  | Poznej ptáka 2, 10.6.2014  Kdopak to vystěhovat sýkorky z jejich budky?
|  | Černooká zuzana, 7.5.2014 Mně nenarostla nikdy výš než 2 metry, ale ve své domovině je to trvalka, na fotkách jsem ji viděl mnohametrovou. |  |
 |
|
|
|