Příspěvky uživatele - 166.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pokojová rostlina, 13.9.2014
Listy připomínají posed, asi něco tykvovitého. Chtělo by to znalost květu a plodu.
Prosím, víte, co je s mým kaktusem špatně?, 3.9.2014
Každopádně bych ji přesadil do nového písčitého substrátu, dal co nejvíce na světlo, ale ne na přímé slunce, zaléval jen mírně, když je teplo a zem je vyschlá. A havorcie není kaktus, je to rostlina jednoděložná, příbuzná např. liliím.
Kdo pozná tento keř, 20.8.2014
Pomohl mi ten různý tvar listů, mimo jiné jej mají stromy rodu Brachychiton, pěstované i u nás jako pokojové bonsaje. Takže Brachychiton populneus.
Neznámá kytka z Alp, 18.8.2014
Díky všem hadačům, obzvláště Květě. O rodu Morina jsem nikdy neslyšel. Omlouvám se, že mám jen tuto jednu fotku, kytka byla vysoká asi 60 cm, nebyla v květináči, rostla v zahrádce - alpínu asi 1500 m.n.m.. Webové stránky této zahrádky jsou... celý příspěvek >
Neznámá kytka z Alp, 16.8.2014 Obsahuje fotku
Tuto kytku jsem vyfotil ve švýcarských Alpách na zahrádce. Zatím marně pátrám po názvu.
Prosím, co to je?, 9.8.2014
Housenka lišaje, pravděpodobně smrtihlava, zvláště je li živnou rostlinou brambor.
Co je to za rostlinu, 8.8.2014
I když ji máte z Kanárů, pochází z Madagaskaru - Kalanchoe beharensis.
Vyjmutí všech cibulovin a nové zasazení, 4.8.2014
Konec září a začátek října je nejlepší termín pro cibuloviny i trvalky.
Pomůžete prosím s určením této kytky?, 19.7.2014
Pro pana Josefa, jsou i kaktusy, které při poranění mléčnou tekutinu roní, zvlášť v rodu Mammillaria.
Neznámá rostlina, 11.6.2014
Salvia viridis - šalvěj zelená (šalvěj zahradní, šalvěj pestrá)
Dracena usychá i hnije, 11.6.2014
Fotka není z nejostřejších, ale asi molice. Postřik mospilanem opakovaně.
Co je to za trvalou bylinku?, 11.6.2014
V lingvistice je k nepochopení spouta věcí... A původ oregana není ve španělštině ale ve staré řečtině: Oregano is the anglicised form of the Italian word origano, or possibly of the medieval Latin organum; this latter is used in at least... celý příspěvek >
Neznámá rostlina, 11.6.2014
Šalvěj chocholatá - Salvia viridis.
Poznej ptáka 2, 10.6.2014 Obsahuje fotku
Kdopak to vystěhovat sýkorky z jejich budky?
Černooká zuzana, 7.5.2014
Mně nenarostla nikdy výš než 2 metry, ale ve své domovině je to trvalka, na fotkách jsem ji viděl mnohametrovou.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika