|
Příspěvky uživatele - 152.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 7.2.2018 Na te fotce to neni tolik videt ale je to takova nitka s zelenym koncem jakoby listecek
Kdyz jsem vysevala rovnou do zahradnickeho substratu nic takoveho mi v nem nerostlo, proto se ptam jestli s tim nema nekdo zkusenost v souvislosti s tim... celý příspěvek > |  | Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 7.2.2018  Tohle jako rajcata opravdu nevypada, troufam si rict, ze rajcata poznam.. |  |
|  | Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 6.2.2018 Dobry den, take jsem letos koupila vysevny substrat, v minulych letech jsem vysevala rovnou do zahradnickyho, vysevam jen cherry rajcata, letos jsem poridila vysevny substrat, zasela jsem v nedeli a dnes jsem koukala ze ze substratu neco roste? ... celý příspěvek > |  |
|
|
|