|
Příspěvky uživatele - 96.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Váš názor - minianketa, 25.5.2016 Matčino (i když loni byl skvělý i Spencer), Hardyho, Velkopavlovická, Domácí velkoplodá (když neopadá předčasně).
Honza |  | Meruňkový roub vadne, 24.5.2016 Předpokládám, že v případě té monilie jsem o ten roub přišel... Protože to posunutí bych skoro vyloučil, je tam už pěkně viditelný srůst. |  |
|  | Meruňkový roub vadne, 24.5.2016 Na začátku března jsem narouboval kopulací meruňku na myrobalán. Roub se ujal a doteď na něm narostly tři výhony kolem deseti cm. Včera jsem si všiml, že výhony na roubu začaly viditelně vadnout. Pod místem srůstu vyrůstají z podnože výhony, které... celý příspěvek > |  | Staré a krajové odrody Hrušiek, 5.3.2016 To je zajímavé. Mě ji na podzim poslali. |  |
|
|
|