|
Příspěvky uživatele - 158.94
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Husqvarna R 151 SV x Partner BM 553CME, 23.6.2008 Může někdo poradit, co je lepší? Zahrada 1300 m2 v kopci 12°, sem tam krtinec, nějaký strom či kytička. Tráva občas přeroste. Sekat bude muž i žena. Díky! |  | Sekačka na svah II, 11.6.2008 Tak já stále ještě neudělala rozhodnutí, protože jsem naprosto přehlcená informacema. A taky mi každý dává ty ibformace trochu jiné... Prodejci sami se rozcházejí i v infromaci na jaký svah už je potřeba tlakové mazání. Takže doteď nevím, jestli 15%... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačka na svah, 19.5.2008 No, po pravdě řečeno těm mazáním atd moc nerozumím:(Ale to se asi dá zjistit u prodejce... Spíš bych ráda věděla na co se vůbec ptát, co je dobrá investice, co určitě ne atd. Sklon je asi 13 stupňů. Taky mi šlo o to, že je to docela veliký kus země,... celý příspěvek > |  | Sekačka na svah, 18.5.2008 Přestože jsem pročetla už desítky příspěvků všude možně, nemůžu furt dospět k závěru jakou nejlepší sekačku na svažitý pozemek o rozloze 1500m2. Tráva je na slunci celý den, takže suchá, ale zas tam nejezdíme furt, takže i přerůstá... Ráda bych... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|