|
Příspěvky uživatele - 105.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sršně - jak na ně?, 23.3.2008 Dobrý den,
tak já přidám názor zase z jiného soudku. Pokud Vás sršni přímo neohrožují a neobtěžují, nechte je být. Sršeň je trochu jiný jak vosa. Není tak dotěrný, kolem člověka většinou jen proletí a nevšímá si ho. Vím to z vlastní... celý příspěvek > |  | Jaký druh švestky na slivovici?, 20.3.2008 Dobrý den všem pěstitelům,
také poslední dobou přemýšlím, co si vysadit na zahrádku, aby byla dobrá slivovička.Nejlepší budou zřejmě pozdní odrůdy s vysokým obsahem cukru a aromatických látek (do standartních oblastí). Myslím, že vhodná volba bude... celý příspěvek > |  |
|  | Kde sehnat durancii?, 19.3.2008 Bohužel už zastavili prodej, tam už jsem se díval :-( |  | Kde sehnat durancii?, 19.3.2008 Dobrý den,
chtěl jsem letos na jaře zasadit durancii, ale nikde ji nemůžu najít. Nevíte, kdy by se dala sehnat? popř jen rouby díky |  |
|
|
|