Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2016, 2.12.2015
V jedné, opravdu chytré knize jsem si přečetl: "Paprika se vysévá 6, nejvýše 8 týdnů před výsadbou sazenic na pole., tedy v posledních dnech března nebo v prvních dnech dubna. Sazenice vyseté v tomto termínu jsou v době výsadby na pole staré 50... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 1.12.2015
Také jsem několik let pěstoval Pollicino. Jeho chuť je opravdu jedna z nejlepších. Jen mně vadilo, že i při menších deštích tato rajčata hodně pukala, často i jen načervenalé plody, které už potom nedozrály a nedaly se konzumovat. Dovedu si... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 1.12.2015
Mně by zajímalo, jestli jste semena Schirley F1 (Johnsons?) koupila z internetového obchodu. Rajčata před konzumací loupete?                               Vladimír
Papriky 2016, 1.12.2015
Paní Kateřino, máte úžasný seznam odrůd zeleninových paprik. Nezávidím Vám rozhodování, které odrůdy budete pěstovat a které vyřadíte. Já jsem v trochu jiné situaci. Jsem již rozhodnutý, že budu pěstovat jen tři odrůdy zeleninové papriky a jeden... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 29.11.2015
Musím souhlasit s paní Janou, že se jedná o jedno z nejlepších rajčat, která můžeme u nás pěstovat. Stačí si v zimě koupit nějaká rajčata Kumato, z jednoho vybrat semena a tato vysadit. Sice to bude přesev hybridního rajčete, ale je u mnoha pěstitelů... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 22.11.2015
Jedna nová informace: Firma Suttons má v nabídce semena rajčete Crimson Crush (snad odolného ke druhému a třetímu kmenu bramborové plísně)  10 semen za 3,99 £. Už se objevily i nějaké zkušenosti z Anglie, ale zatím se neprokázala... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 19.11.2015
Já si myslím, že toto vlákno je o rýčích a o rytí. Existují jiná vlákna například Tera Vari-orba, kam bych si nikdy netroufl vstoupit s tím, abych někomu radil, že má místo orání rýt (připadal bych si tak trochu mimo). Opravdu nevím, proč zde pořád... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 16.11.2015
Někdy v polovině devadesátých let jsem udělal takové malé testování hybridních rajčat dostupných na českém trhu. Pěstoval jsem všechny odrůdy co jsem sehnal, zralá rajčata jsem donesl do práce a s kolegy jsme udělali test chuti. Tenkrát mně vyšlo, že... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 13.11.2015 Obsahuje fotku
Mirdo, zajímá mne a možná ostatní také proč zrovna pěstuješ tyto hybridy- Palava F1, Akron F1 a to oválné pokud se nemýlím Sonet F1. Přtom u nás je plno i jiných kvalitních červených hybridů podobné velikosti. Je to jen otázka... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 12.11.2015
Myslíte tím Galant a Charmant?                      Vladimír
Rajčata 2016, 12.11.2015 Obsahuje fotku
Ještě bych se rád vrátil pár obrázky k tomu Polnímu dni. Konal se bezprostředně po vydatných třídenních deštích, které zasáhly Jižní Moravu (150 mm to je 150 litrů na m2). Aby se dalo vůbec jít do pole museli pořadatelé natáhnout mezi rajčaty... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 11.11.2015 Obsahuje fotku
Polní den Moravoseedu byl ve čtvrtek 20.8.2015. Byl mimo jiné avizován na webových stránkách, účast nebyla nijak omezována. Na rozdíl od polního dne SEMO kde bylo plno lidí (jako na pouti) byla tato akce komornější, účast desetinová (možná proto, že... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 11.11.2015
Protože nejsem překladatel z angličtiny a upravovat se mně to nechtělo. Paní Kateřina, pro kterou to bylo určeno, tomu jistě porozumí.                       Vladimír      ... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 11.11.2015
Toto píše Tania: Velké Determinate rostliny s řídkou pravidelným zeleň, vysokým výnosem 5-8 cm dlouhé zlaté žluté klobása ve tvaru ovoce s hrotem na konci květu a slabé proužky, které zmizí, když plně zralé. Od poloviny sezóny až  do konce... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 11.11.2015
Paní Lucie, moc děkuji za informaci. Asi bych stejně tuto odrůdu nepěstoval, připadá mně spíše na zpracování než na jídlo v čerstvém stavu. Rajčata určená ke zpracování na omáčky, sušení apod. nechci v roce 2016 pěstovat žádná.    ... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika