Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajče Stupické polní rané, 10.8.2016
Nevím co jsou to plody střední až velké (to jsou pojmy relativní, pro mne velké rajče je nad 220 g). Ale na fotce nejsou žádné malé plody, všechny mají hmotnost 60-80 g (můžete si zjistit i velikost-je to běžná velikost talíře).    ... celý příspěvek >
Rajče Stupické polní rané, 10.8.2016
Pochopitelně rajčata pod střechou nepraskají i když je budete pravidelně hodně zalívat.                Vladimír
Rajče Stupické polní rané, 9.8.2016 Obsahuje fotku
Loni a předloni jsem Oranže pěstoval. Chutnalo mně, ale po posledním sronovém dešti všechna rajčaqta na keříčku popraskala a byla k ničemu. Přitom jiné keříčkové odrůdy Olomoucké nízké, Jitka, Hana atd. se s tou přemírou vláhy vypořádaly daleko líp.... celý příspěvek >
Rajče Stupické polní rané, 8.8.2016
Omlouvám se, vůbec jsem si nevšiml, že o těchto rostlinách jsme již diskutovali. Ostravské rané to jistě není, mělo by mít plod podobný Stupickému, list by měl být opravdu obvyklý rajčatový. Zbývají jen dvě další možnosti, buď zkřížení s jinou... celý příspěvek >
Rajče Stupické polní rané, 8.8.2016
Souhlasím s paní Jiřinou. Jen mně není jasné, jestli jsou obě rostliny ze stejného originálního sáčku ze SEMA nebo některá z nich (a která) je z jiného zdroje a jakého. Pochopitelně pro Stupické je typický bramborový list a plody s málo přepážkami,... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 8.8.2016
Jsou opravdu velikosti rybízu nebo třešně (cherry)? O rybízové nemám zájem. A ještě jedna otázka. Máte hybrid z Anglie nebo nehybridní semena z ČR?                    Vladimír
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 8.8.2016
Díky za ty fotky. Je to naprosto jasné, že je to plíseň bramborová. Je mně líto, že jste tak dopadl. Asi by to opravdu chtělo mít nějakou střechu.                     Vladimír
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 7.8.2016
Musím přiznat, že já na těch fotografiích jednoznačné příznaky plísně bramborové nevidím. Přitom ani v reálu není lehké poznat z poškození listů jestli se jedná o plíseň bramborovou nebo jinou chorobu listí rajčat. Nejlépe by bylo, kdyby tazatel... celý příspěvek >
To je docela odvážné tvrzení. Podle které fotografie soudíte, že je to jednoznačně plíseň bramborová? Kdyby to byla plíseň bramborová, tak žádné otrhávání listů by nepomohlo.                    ... celý příspěvek >
A jste stoprocentně přesvědčen že je to plseň bramborová?                      Vladimír
Pokud budete fotit, tak trochu otřete od toho měďnatého postřiku jak plody tak i postižené listy, ať je poškození dobře vidět.                                  ... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 3.8.2016
Asi to nejsladší červené cherry rajče jehož semena lze koupit na českém trhu bude Sweet Aperitif. Zatím jsem ho nepěstoval, ale zkusím příští rok.                     Vladimír
Rajčata 2016, 1.8.2016
Ve středu ve 21.15 dávají na Prima Zoom rakouský dokument Pravda o rajčatechm. V hlavních rolích Stekovicz, Irina Zakarias, Bing Crosby a další. Opravdu to stojí za podívání.                  Vladimír
Krizitelnost cukety s jinym druhem tykve, 21.7.2016
Pořád mně není jasné, podle čeho usuzujete, že se na kříži těch plazivých podílela cuketa. Mně to všechno připadá jako to čemu jsme dříve říkali dýně jen s různě zbarvenou pokožkou. Možná by to chtělo něco utrhnout, rozříznout a třeba... celý příspěvek >
Krizitelnost cukety s jinym druhem tykve, 20.7.2016
V jednom si asi nerozumíme. Já osobně nemám vůbec žádné zkušenosti s mezidruhovým křížením keříčkových a plazivých tykví. Prezentuji zde jen zkušenosti těch, kteří se snažili tyto dva druhy (jsou vlastně tři) mezi sebou křížit a popsali to v... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika