|
Příspěvky uživatele - 248.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký živý plot na úzkou terasu, 22.3.2017 Brabant je řidší a víc rozvětvený, Smaragd je víc kompaktní a zachovává si pěknou zeleň i celou zimu. Lída
|  | Jaký živý plot na úzkou terasu, 22.3.2017 Prakticky cokoliv, na š.cca 70cm lze přistřihnout skoro vše, kromě hodně vzrůstných keřů. Lída |  |
|  | Nevím jestli hortenzie přežily zimu, 22.3.2017  Latnaté kvetou na nových výhonech, takže pokud přežily, vyrazí a pokvetou. Připadají mi odolnější, než velkolisté. Latnatou mám Pinky Winky, viz starší foto. Lída |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 21.3.2017 Kuky, to se máte, že vám to tak pěkně raší... Venku za Hradcem jsou akorát tak nalité pupeny, jinak nic, ani kalina (V.farreri) ještě nerozkvetla. Lída |  | Nevím jestli hortenzie přežily zimu, 21.3.2017 Také mám jen klacíky. Které hortenzie máte? Latnaté a stromkovité (třeba Vanille Fraise, Annabelle) kvetou na nových výhonech, velkolisté na bočních výhonech z loňského dřeva. Ale na zazelenání ještě mají čas.
Ohledně přikrytí na zimu - latnaté... celý příspěvek > |  | Jaké hnojivo k rybízu?, 21.3.2017 Na podzim dávám hnůj nebo kompost, zjara cererit. Pokud ale máte zahradu, proč nemáte kompost? Vždyť to je to nejlepší, co můžete rostlinám dát - a nestojí vás to ani korunu. Lída |  | Stříhání venkovního ibišku, 21.3.2017 Anebo ho také stříhat vůbec nemusíte, záleží na vás... Lída |  | Čím osít svažitý terén před chatou?, 20.3.2017 Pokud je to na slunci a ne mokré, co to osít mateřídouškou? Není náročná, vysemeňuje se, voní, léčivka, můžete z ní vařit čaj ... Prodávají semínka (levná). Lída |  | Co je to za odrůdu?, 19.3.2017 Pardon, cizosprašná... Nedočetla jsem celou stránku . L. |  | Co je to za odrůdu?, 19.3.2017 Mrkněte na web jukka.cz, mají psané, že má být v nabídce jaro 2017 . Ale o sprašnosti nepíší nic (samosprašných je ale jen pár...) Lída
|  |
|  | Velká rostlina/strom vhodná celoročně do bytu, 19.3.2017 Ještě mne napadl banánovník... Lída |  | Velká rostlina/strom vhodná celoročně do bytu, 19.3.2017 Ta je ale jedovatá :-(( Lída |  | Velká rostlina/strom vhodná celoročně do bytu, 19.3.2017 Palmy. Monstera i fikus jsou jedovaté. Lída |  | O jakou odrudu se jedná, 18.3.2017 Napište kde a hlavně kdy zrají, jinak vám to nikdo neurčí... |  | Postupná úroda jahod (druhy), 18.3.2017 Je vidět, že každému chutná něco jiného, já zas na Karmen nedám dopustit ... Lída |  |
 |
|
|
|