|
Rajčata 2018 - semena, 24.1.2018 Ahoj, ta semena Matiny jsem ti mohl poslat. Já jsem ji loni pěstoval a jak jsem předpokládal, tak žádný rozdíl tam nebyl. Doufám, že sdělíš, jak to bude vypadat u tebe letos.Ten raný zázrak, co to je?
... celý příspěvek > |
 |
Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 23.1.2018 Nerozumím tomu, pročby neměly prosperovat v tom, v čem budou v budoucnu pěstovány.
Vladimír |
 |
|
 |
Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 23.1.2018 Jen jednu poznámku. Ať jsem používal jakýkoliv substrát nebo jen svůj kompost smíchaný s půdou ze zahrady, nikdy jsem nepropařoval. Propařuje se proto, aby se zničila nějaká houba, (nechce se mně hledat jak se jmenuje) která způsobuje padání... celý příspěvek > |
 |
Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 23.1.2018 Je úplně jedno do čeho budete vysévat. Jen tam nesmí být žádné zbytky herbicidů nebo nějaké nemoci. Ale to se na první pohled nepozná. Protože použití Universálního substrátu Agro mně zkazilo celou sezónu 2016, tak jsem přešel na jakýsi profesionální... celý příspěvek > |
 |
Výsev kedlubny, 23.1.2018 Dnes jsem brouzdal po Uni Hobby a vzpomněl jsem si na ta semena brukví. Měli tam plno hybridů, ale já jako správný skrblík, jsem si koupil tu doporučovanou lunu za krásných 13,- Kč. Stejně nevím, co z toho únorového výsevu v únoru vyleze.
... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2018 - semena, 22.1.2018 Paní Aleno, poslal jsem Vám už e-mail. Ještě bych se chtěl zeptat, jestli si pamatujete, jaké listy mělo to rajče. Normální nebo bramborové?
... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2018 - semena, 22.1.2018 Ano, mělo by to být ono. Ale stejně semena nemají.
Vladimír |
 |
Rajčata 2018 - semena, 22.1.2018 Máte někdo zkušenosti s pěstováním polského rajčete Betalux? Má to být trpaslík s pevným nepoléhavým stonkem, velmi raný, ovoce nějakých 60- 80 gramů a hlavně co mne zajímá, měl by být částečně partenokarpický. Semena budu objednávat na Tatiana´s... celý příspěvek > |
 |
Výsev kedlubny, 21.1.2018 A kdy jste je vysévala. Já je chci vysévat do pařeniště někdy v únoru.
Vladimír |
 |
"Neznámý" sukulent, 21.1.2018 Je třeba se také zabývat vodou. Pokud mají dost tepla a světla, tak bych se podíval také na kořeny jetli to není příliš přelité.
... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Výsev kedlubny, 21.1.2018 Pane Waltere, v týdnu budu běhat po obchodech a shánět nějaká semena. Rád bych koupil také nějaká semena kedluben a salátu pro ten únorový výsev. Můžete mně poradit nejaké odrůdy, se kterými máte dobré zkušenosti při tomto způsobu předpěstování?... celý příspěvek > |
 |
Obří řecké fazole, 20.1.2018 Jen pro informaci: Fazole a třeba také rajčata patří k rostlinám fotoperiodicky neutrálním, to znamená, že přechod do reprodukční fáze (kvetení) probíhá bez ohledu na délku dne.
... celý příspěvek > |
 |
Rajčatový hokus pokus - průběh, 20.1.2018 Z hlediska genetiky je to úplně jedno. Na plody to žádný vliv nebude mít a semena budou stejně k ničemu.
Vladimír |
 |
Rajčatový hokus pokus - průběh, 19.1.2018 Nevím, to si budeš muset rozhodnout sám. Možná ti poradí někdo jiný.
Vladimír |
 |
Obří řecké fazole, 18.1.2018 Děkuji za připomínky. Jen jednu poznámku: Tyto fazole se nepěstují na řeckých ostrovech, ale na severu Řecka ve vyšších polohách (860 m.n.m). Zatím mně nedělá starost jak je pěstovat, ale kde sehnat semena.
... celý příspěvek > |
 |