Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysev paprik, 18.2.2018
Při dlouhém namáčení se ta klíčivá semínka utopí a budou na nic. Myslím si, že zjišťování klíčivosti tímto způsobem je dobré jen v případě, že se vysévá velké množství semen, řádově ve stovkách. Papriková semena stačí namočit na 25- 40 hodin a potom... celý příspěvek >
Papriky 2018, 18.2.2018 Obsahuje fotku
Tak jsem spočítal kolik k dnešnímu dni má sazenic pálivých a sladkých paprik (mám je zatím po čtyřech v jednom kelímku). Sladkých mám 77, pálivých 60.            Vladimír PS.: Na novém PC... celý příspěvek >
Rajčata k dlouhodobému skladování podzim/zima, 16.2.2018
Ramallet Bombeta je na obrázku č.3 ze dne 24.10.2017. Je tam plno těch zelených. Nijak jsem je dál nesledoval, protože Ramallet Pequeňito se mně přece jen zdál chutnější. O to víc jsem byl teď překvapený jak chutné byly ty ještě ne úplně vybarvené.... celý příspěvek >
Rajčata k dlouhodobému skladování podzim/zima, 15.2.2018
A na co je tam máte?            Vladimír
Rajčata k dlouhodobému skladování podzim/zima, 15.2.2018 Obsahuje fotku
Tak bych měl udělat závěrečné zhodnocení za rok 2017. V pondělí 12.2. jsem se rozhodl ochutnat všechna ta rajčata, která jsem skladoval v ložnici.  Vlevo rajče LSL koupené v obchodě, tři vpravo jsou Ramallet SL des Cardassar, v řezech je to... celý příspěvek >
Rajčata 2018, 15.2.2018
Velmi zajímavá reakce na můj příspěvek o tom co budu v roce 2018 pěstovat. Nemohu souhlasit s tím, že Tamina a Matina jsou pozdnější než Start F1. Start F1 je mé nejoblíbenější rajče, ale za těch více než třicet let co je spolu se Stupickým polním... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - průběh, 14.2.2018
Milane, to jestli je dáš pod světlo je tvoje věc. Je na tobě co chceš vyzkoušet, já s nepřisvětlováním nemám žádné problémy.            Vladimír
Předpěstování košťálovin, 13.2.2018 Obsahuje fotku
Včera jsem byl na zahradě, odmetl jsem zbytky sněhu s oken pařeniště a vzal jsem si domů záznam z vývoje teplot v pařeništi za poslední týden. Venku se teploty pohybovaly trvale pod nulou, v pařeništi poklesla teplota pod nulu jen jednou, ale teploty... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - průběh, 13.2.2018 Obsahuje fotku
Také mám prostorovou nouzi. Na parapetu už mám celou kapacitu (54 kelímků) vyčerpanou a přitom bych potřeboval rozesadit právě vylezlé rostlinky sladkých paprik. Měl bych také ty největší rajčata (M-22 a Sophie´s choice) přesadit do větších kelímků a... celý příspěvek >
Obří řecké fazole, 12.2.2018 Obsahuje fotku
Obrázek.           Vladimír
Obří řecké fazole, 12.2.2018
Nakličování bylo úspěšné a dnes mně vyrazila z kelímku první rostlinka řecké fazole. Doba od namočení sedm dní.. Teď je nechám růst, abych věděl jak rychle porostou a jak brzy budu muset předpěstovávat sazenice, aby byly akorát k výsadbě po patnáctém... celý příspěvek >
Rajčata LSL, 12.2.2018
Ještě jednou se vrátím k tomu označení LSL. Jak jsem už v jiném vláknu napsal, tak se opravdu jedfná o Long Shelf Life. Omlouvám se, že jsem uvedl některé z vás v omyl a napsal jsem Self, ale převzal jsem toto označení z Kalendáře Zahrádkáře (autor... celý příspěvek >
Obří řecké fazole, 7.2.2018 Obsahuje fotku
Nějak jsem opomněl přidat tu fotku. Bohužel začátkem února mně klekl počítač (HD) a dokumenty včetně fotek z celého roku 2017 se nepodařilo obnovit. u Tuto fotku jsem našel jěště ve fotoaparátu. Semena řeckého fazolu mně opravdu v přemokřeném... celý příspěvek >
Výsev kedlubny, 5.2.2018
To máte na Vysočině nebo v Bulharsku?            Vladimír
Výsev kedlubny, 5.2.2018 Obsahuje fotku
Dnes bylo u nás dopoledne pěkně, teplota okolo nuly a tak jsem se vydal na zahradu. Půda zmrzlá, takže jsem se nebrodil v blátě. Nastal správný čas osadit rám pařeniště okny. Jsou trochu špinavá, ale to se spraví, až přijde první jarní déšť. Zítra... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika