Příspěvky uživatele - 122.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
křovinořez Al-ko, 20.5.2008
Díky za info.Já nakonec udělal uplně něco jiného.Zjistil jsem, že Dolmar má v akci MS340 z 16000Kč na 11000Kč, tak jsem do toho šel a max.spokojenost.Al-KO neznám vubec, proto jsem se ptal.Ještě jednou díky Jirka
Dolmar MS 340?, 20.5.2008
Dobry večer.Pane J.S.,tak už ho mam.Dnes jsem ho lehce otestoval a max.spokojenost.Mam jen jednu jedinou výhradu, a to je ten horní plastový kryt.Je to taková blbá umělá hmota, že si myslím, jak s tím někde tuknu, tak to musí prasknout.Ale mezi námi,... celý příspěvek >
Dolmar MS 340, 18.5.2008
Pane J.S.,na MS340 je otvor nože 20mm?Jsem téměř rozhodnutý.Když mi ještě Vy napíšete, že neudělám chybu, tak jdu do toho.Jirka
Dolmar MS 340, 18.5.2008
No já měl starší typ MS-30U, byl o něco slabší, ale byl jsem nad míru spokojený.Rovněž byla znát prodleva z volnoběhu.Měl jsem ji asi 6let a slouží dodnes, má ji brácha, jen jednou odešla spojka, ale to mohlo být používánim.Dá se říct, že jsem... celý příspěvek >
Dolmar MS 340?, 18.5.2008
Dobrý den, mužu se zeptat, jak jstes nim spokojený?Děkuji Jirka
křovinořez Al-ko, 17.5.2008
Mate někdo zkušenosti s touto značkou?Zaráží mě už i nízká cena, ale říkám si, že něco levné, nemusí být vždy špatné.Díky Jirka
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika