|
Příspěvky uživatele - 122.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
křovinořez Al-ko, 20.5.2008 Díky za info.Já nakonec udělal uplně něco jiného.Zjistil jsem, že Dolmar má v akci MS340 z 16000Kč na 11000Kč, tak jsem do toho šel a max.spokojenost.Al-KO neznám vubec, proto jsem se ptal.Ještě jednou díky Jirka |  | Dolmar MS 340?, 20.5.2008 Dobry večer.Pane J.S.,tak už ho mam.Dnes jsem ho lehce otestoval a max.spokojenost.Mam jen jednu jedinou výhradu, a to je ten horní plastový kryt.Je to taková blbá umělá hmota, že si myslím, jak s tím někde tuknu, tak to musí prasknout.Ale mezi námi,... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar MS 340, 18.5.2008 Pane J.S.,na MS340 je otvor nože 20mm?Jsem téměř rozhodnutý.Když mi ještě Vy napíšete, že neudělám chybu, tak jdu do toho.Jirka |  | Dolmar MS 340, 18.5.2008 No já měl starší typ MS-30U, byl o něco slabší, ale byl jsem nad míru spokojený.Rovněž byla znát prodleva z volnoběhu.Měl jsem ji asi 6let a slouží dodnes, má ji brácha, jen jednou odešla spojka, ale to mohlo být používánim.Dá se říct, že jsem... celý příspěvek > |  | Dolmar MS 340?, 18.5.2008 Dobrý den, mužu se zeptat, jak jstes nim spokojený?Děkuji Jirka |  | křovinořez Al-ko, 17.5.2008 Mate někdo zkušenosti s touto značkou?Zaráží mě už i nízká cena, ale říkám si, že něco levné, nemusí být vždy špatné.Díky Jirka |  |
 |
|
|
|