Příspěvky uživatele - 14.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Javor cukrový - tvarování koruny, 16.2.2017
Pan Josef poradil dobře. Taky bych zakrslý namrzlý terminál nahradil vyvázáním životaschopnější větve. Potlačení konkurujících větví a vyřezání za vegetace je taky rozumná rada. Nechat poškozený namrzlý terminál a okolní silnější větve mu podřídit je... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu, 13.2.2017
Mám tam překlep Streptocarpus V.
Jak vést výchovný řez hrušně?, 13.2.2017
Ten koncový pupen bude květní. Pokud byste to nechal být, zaplodí a ohnou se. Slabé větvičky jsou pro základ koruny nepoužitelné. Ostříhal bych je na 3cm čípky, jako při jarní výsadbě 2 letého stromku. Jsou ale i jiné možnosti. Můžete třeba jen... celý příspěvek >
Identifikace dvou rostlin, 12.2.2017
Euphorbia leuconeura, Dracena marginata, nebo jiná D V.
Co je to za rostlinu, 12.2.2017
Strectocarpus saxorum V.
Pôvod jednotlivých odrôd jabloní, 10.2.2017
Zrovna včera jsem pročítal staré Ovocnické rozhledy, kde Bláha prezentoval Otcovo jako jednu ze svých novinek. Je zajímavé, že u jiných svých odrůd psal z čeho vznikly, ale u této ne. OT: Taky jsem v ročníku 1947 narazil na pěkný článek o řezu,... celý příspěvek >
O jakou odrůdu se jedná?, 9.2.2017
Tak co třeba Jonathan? V.
O jakou odrůdu se jedná?, 8.2.2017
 Mc Intosh i Spartan by byly z běžných sklepů už za zenitem. Z rezistentů je takové ojíněné leštidlo třeba Liberty. Tu znám ale jen z obrázků. V.
Nůž žabka, 6.2.2017
No nevím, s tou tyčinkou bych to asi nedal, ale jistě to jde. Na začátku je potřeba ubrat velký kus továrního ostří. Žabka se brousí uplně stejně jako roubovák. Akorát brousek po sbroušení továrního ostří už není rovný. Já na to používán užší... celý příspěvek >
Pôvod jednotlivých odrôd jabloní, 5.2.2017
Mě by spíš zajímal původ odrůdy Otcovo. V literatuře jsem se s ní nesetkal. Pixa sice píše o odrůdě Pater Noster, což by se sice mohlo přeložit jako otcovo, ale pochybuju, že by to někdo chtěl použít do šlechtění. V.
Nůž žabka, 4.2.2017
Na to, abyste pochopili k čemu je žabka, byste museli vidět starého zkušemého školkaře při práci. Čištění kmínku mu jde podstatně rychleji, než vám nůžkama. Taky se rány lépe hojí. Sám bohužel precizní práci s žabkou neovládám. Mohl jsem se jí na... celý příspěvek >
Stínomilné hrnkové květiny, odolnost do -5°C, 3.2.2017
Napadá mě Ruscus a Aspidistra. V.
Prostora pro uskladnění ovoce, 1.2.2017
Jablka dýchají - topí. Při skladování v izolovaných prostorech je spíš problém s vysokou teplotou. Hlavně když je teplý podzim. Teplota ve skladu by měla být stálá. Důležitá je i cirkulace vzduchu, která nevyhovuje plísním. Ethylén je sice... celý příspěvek >
Neznáte tento druh jahody?, 29.1.2017
Co třeba Honeoye V.
O jakou odrůdu se jedná?, 27.1.2017
Co třeba Idared? V.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika