Příspěvky uživatele - 239.104

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Angold, 18.11.2021
Mám Angold na 2 semenačích.Na obou roste slabeji než třeba Topaz.Za mě to není žádny divočak
Jak ostříhat tuto broskvoň?, 20.4.2021
Když sundáte polovinu lonskych přirustku a přiměřeně hnojíte budete mit vždy bohatou urodu pěkneho ovoce.Toto pouze u broskvoní.Broskvon je jak vrba musí se řezat.
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 14.2.2021
Měl jsem možnost poznat i p.KANĚRU i p. Přasličaka.Oba jsou velice vyrazne osobnosti.Viděl jsem práci p.Kaněry a plně se ztotožnuji s nazorem ing.Fidly.,že pro řez stromu ma opravdu dar od boha.Ovšem s komunikací už je to trošku problem.P.Přasličak... celý příspěvek >
Určení jablka dle fota, 29.11.2020
Já bych to tipoval na Boikovo.
Identifikácia jablone, 7.11.2020
fotka stromu mi silně připomina Spartan.V podstate i popis chuti a vuně.Ještě dotaz neotřel jste ty jabka před focením. normalně je spartan vic ojíněny a do fialova.
Čačanská Rodna, 9.9.2020
Pro přeplození v roce 2019 nebyla uroda.Letos opět zarodila, plody letos opět vynikající chuti.Štavnaté pikantní.Větší než v roce 2018.
Je tohleto Redhaven? Začínám pochybovat, 16.8.2020
Podle mě tohle RH určitě neni.Vysadtě si Rh a stromek zrušte až to bude nutne.Třeba v přištím roce bude mit chut skvělou.Pak se rozhodnete Podle fotek by ale chtělo přidat ve vyživě, zda se mi, že trošku strádá.Já mam malo místa a broskvoně mam... celý příspěvek >
Řez švestky, 23.4.2020
Je to famozní strom.Já bych se jej snažil rozmnožit roubovaním.Myslím že tak starych stromu je jak šafranu.Obdivuji tu dlouholetost.
Kvetou třešně, 23.4.2020
To je ukol pro šlechtitele toto zkřížit.Na jaře krasne květy v letě plody.To bych chtěl asi moc.
Očkování / roubování broskvoní, 7.1.2018
Moje zkušenost´. Přenesl jsem semenače do místnosti 21stupnu na parapet okna.v unoru asi za deset dnu se pupeny podnože začaly zelenat. Provedl jsem roubovaní a nechal v mistnosti dokut nezačaly rouby rašit Vpodstatě až do doby kdy pominulo... celý příspěvek >
Očkování / roubování broskvoní, 6.1.2018
Pro Waltera Já měl s roubováním broskví větší uspěch než s očkováním, ale musel jsem se to naučit.Naučil jsem se to tady na foru.Musí se dodržet několik zasad a potom je uspěch zaručen.Řídil jsem se radami hlavně MIMMA tímto mu... celý příspěvek >
Přiznejte letos pravdu s výnosem a odolností odrůd, 11.9.2017
To s tou revou musím potvrdit i já.Letos špičkova uroda.Ostatní ovocné druhy 0.A ješte Angrešt ok.
Opál, 13.2.2016
Dnes ochutnavka v Globusu v Opavě.Vynikající chut i konzistence
Odrody naších dedov a pradedov, 6.1.2014
Croncelské jsme měli v dětství.Jeho chut je naprosto jedinečná.Neznám odrudu s podobnou chutí.Nevýhoda, trpělo černou hnilobou podzimní jablko co se nedalo sníst rýchle shnilo.
Roubování meruněk, 24.10.2013
Moje zkušenost je taková, že v lednici mi rouby téměř vždy nevyrašily.Nejlepší výsledky mám u roubu uskladněných v zemi někde ve stínu severní strany.Jednoduche a bez starosti o opečovaní v lednici.Zdálo se mi že v lednici rychle vysychají.
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika