Příspěvky uživatele - 184.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krupobitie, 10.2.2015 Obsahuje fotku
Asi týden se mi nikam nechtělo, ale musel jsem krmit králíky. V pruhu cca 15 km nebylo co sekat. Pro S.P., Ch.: bylo to 29. července, koukám, že Vám klávesnice (pero) reaguje rychleji než myšlenky. Nebo to máte takhle normálně? Myslím, že by to... celý příspěvek >
Krupobitie, 10.2.2015 Obsahuje fotku
Tak se vraťme domů - na nepojištěnou zahradu. Ahoj Milane, takhle šly kroupy u mě.
Jabloň Lucy, 9.2.2015 Obsahuje fotku
Lucy štíhlé vřeteno, M-9, poblíž Městce Králové, 25. 9. 2014. Nenapadlo by mě, že se tu o tom jablku bude psát.
Pravda o bramborách II, 9.2.2015
Dotaz ke Slávkovi: jakou souvislost má špatné vstřebávání vitaminu C se solaninem a rozpustností v tucích? Vit. C je rozpustný ve vodě i v tucích? Alespoň podle tradiční pomůcky (z)ADEK- která říká, jaké vitaminy jsou v tucích rozpustné, mezi ně... celý příspěvek >
Jurrský ovopark, 2.2.2015
Nemáte někdo informace o odrůdě Devonská hvězda? Častěji se vyskytuje v okolí Kolína nebo možná bych měl napsat, že odsud mám rouby. 
Šampaňská reneta, 30.1.2015 Obsahuje fotku
Též Syreček, dneska jí zkusím ochutnat zvídavěji, ne jen jako štrúdlák
Rajčata pro sezónu 2015, 27.1.2015 Obsahuje fotku
Koupil jsem si rajčata odrůdu Piccadilly. Z překladače vyběhlo: Druh švestkové rajče, které patří do kategorie malých rajčaty révy. Jsou zářivé červené barvy a mají středně malý průměr. Jejich charakteristickým rysem je mimořádně tenká kůže, což z... celý příspěvek >
Jurrský ovopark, 23.1.2015 Obsahuje fotku
Děkuji, přidávám obrázky k odrůdě Burgundy. 
Jméno rostliny - plácačky, 22.1.2015
Zkuste se podívat na měsíčnici (Lunaria). 
Jurrský ovopark, 22.1.2015
Mám na zahradě Burgundy, ale nic jsem o něm nikde nenašel. Výtečné pozimní voňavé a chutné. Č. 1 pro mě byla vždycky Parmena zlatá, dám si jí na J-TE-H. Čtu o odrůdě Kalvil bílý zimní jako o nejlepší (cca 70-90 let zpátky), ale také jako o velmi... celý příspěvek >
Mrazuvzdorné, husté stálezelené listnaté keře na živý plot, 20.1.2015
Z nejmenovaných stálezelených bych připomněl rod Viburnum. Bobkovišeň, pokud není pravidelně ročně sestříhávána, vykvétá a plody jsou jedovaté. Ona vlastně celá rostlina patří mezi nejedlé. 
Degustace brambor v Třebíči, 19.1.2015
Podívejte se sem.
Na pohlazení duše - degustace jablíček v Třebíči, 19.1.2015
Na jedno místo se sjelo více lidí, každý přivezl něco a asi to z různých míst chutná trochu jinak. Ona možná ani z jednoho stromu nedá postupná sklizeň stejný výsledek. Ivan
Na pohlazení duše - degustace jablíček v Třebíči, 19.1.2015
Výsledné pořadí získáno součtem průměrného bodového hodnocení vůně, slupky, konzistence dužniny, šťavnatosti a dvojnásobného počtu bodů chuti.Hodnocení chuti dle kyselosti do celkové hodnoty... celý příspěvek >
Degustace brambor v Třebíči, 19.1.2015
Každá komodita má své příznivce a propagátory. V Třebíči se každý leden pořádá degustace brambor. Výsledky se objeví na zahradkari.cz, ale zkusím sem pověsit celkové letošní... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika