Příspěvky uživatele - 184.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vápnīk, 8.6.2015
Ano, může být. Střídat humus, vápenec. 
Vápnīk, 5.6.2015
Jestli potřebujete dostat vápník do půdy proto, aby si ho rychle vzaly rostliny, řešte to mimokořenovou výživou cheláty, použitím CaCl. Jestli je to otázka obecného nedostatku, pak to řešte na podzim a v zimě, také s přihlédnutím k pH. 
Vápnīk, 5.6.2015
Ohledně pH a přesličky - kyž už tam je, vápnění jí nevyžene. Z trávníku ji podle referencí dostane Dicotex. Jsou tam jiné složky než v Garlonu - i když ani ten nemá trávník ničit.  
Červivost, 5.6.2015
Vrtule třešňová je lítavá. Klade vajíčka na jednotlivé třešně. Ani "červi" nelezou cestou do země po větvích a kmeni.
Jak založit korunu u Kordie na Gisele, 5.6.2015 Obsahuje fotku
Jestli už máte tu potřebnou výšku, nechte růst teminál a vyhněte tři nebo spíše čtyři z nejvýše narůstajících výhonů. Je to na Vás, jestli založíte pravidelnou korunu z nejbližších, nebo spíše něco do štíhlého vřetene, volného plochého tvaru. Nad... celý příspěvek >
Maliník, který neodnožuje, 5.6.2015
Mám remontantní odrůdy Polka, Polesie, Pokusa. Tvoří keř, špatně se rozrůstají, minimálně odnožují. Dá se říct, že každý rok přiroste jeden výhon. Tedy první rok byl jeden proutek druhý dva, třetí tři. Rostiny se špatně dělí.  Pěstování v nádobě... celý příspěvek >
Kroucení listů a světle zelené skvrny na listech rajčat, 4.6.2015
V bio a ekohospodaření může být větší pravděpodobnost přítomnosti stolburu. V zahradě, v trávě je více nenápadných savých škůdců, plevelů z čeledi lilkovitých. A což teprve jak rajčata divočí když je v hlině pomletého kravského hnoje moc, třeba od... celý příspěvek >
Třešeň chřadne, 4.6.2015
Je to osamělý, mladý stromek? Je to strom, který už plodil? nekácely se nějaké třešně v okolí? Podívejte se do plůdků, jestli se v pecce vytváří semeno. Jestli ne, může být problém v opylení, nedostatku potřebných živin. U třešní je to obyčejně... celý příspěvek >
Kroucení listů a světle zelené skvrny na listech rajčat, 4.6.2015
S odrůdou to nebude mít nic společného, spíše s tím, jak je v jednotlivých částech hromady hnoje rozptýlený zbytek aktivních složek jmenovaných herbicidů. Bohužel na hodně procent je to tento důvod. Odstranění veg, vrcholů tomu nepomůže. Určitá... celý příspěvek >
Jahodnik - aka je to choroba?, 2.6.2015
Na tu zabírá i Aliette, dá se použít jako postřik, zálivka, ale hlavně zjistěte, jestli jsou použitelné v době zrání jahod a sklizně. Řekl bych, že ne. Jestli by bylo něco ke sklizni, skliďte to a řiďte se doporučení hosta 35.93. Zlikvidovat vše - ne... celý příspěvek >
Poliversum alebo Champion?, 27.5.2015
K úplně prvnímu dotazu. Champion není systémový, ale kontaktní. Na prevenci dobrý. Systémové si nechte až na dobu, kdy je napadení aktuální a máte obavy o to jestli už náhodou infekce nenalétla. U Polyversa jde o biologický preparát. Mám dojem, že se... celý příspěvek >
Kávovník arabský (Coffea Arabica), 26.5.2015
 Vypadá to jako by byl vysazený do obyčejného substrátu, ne do zeminy určené pro vápnostřežné rostliny. zasychající okraje listů bývají obyčejně příznakem nedostatku draslíku, špatně vyzrálá pletiva bez dostatku K zasychají při změnách umístění... celý příspěvek >
Tipy na převislý keřík do 0,8 -1 metru - pendula, reversa, 15.5.2015
Já mám rád převislý modřín. Dá se řezat, popřípadě i vytáhnout výše, dá se udělat jako fontána, trošku jako kaskáda...
Mravenci na ovocných stromech, 14.5.2015
Mravencům ve skleníku jsem nabídl na mističce kvasnice smíchané se šťávou a trochou marmelády. Chutnalo jim to a už se nevraceli. No a na mladé stromky jsem opatrně z větší dálky (abych kůru nezmrazil / nepopálil) nastříkal spejem pruh přípravku... celý příspěvek >
Kanadská borůvka - neprospívá, 13.5.2015
U mladých, nebo na novém stanovišti vysazených zakořeňujících rostlin je lepší dávkování postupné. Borůvky mají trochu jiné kořeny než ostatní ovocné keře a je pro ně lepší v době regenerace a počátečního růstu trvalá nižší hladina živin. Tedy to... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika