|
Příspěvky uživatele - 171.172
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co teď s kadeřavostí?, 5.3.2009 Dobrý den, tak budu mít opět dotaz:) V úterý bylo od dopoledne krásně sluníčko až do odpoledne a taky teplo.(Šumpersko) Tak jsem broskev postříkala a... vím, že postřik musí zaschnout, což se stalo ale pak pršelo druhý den, tak bych ráda věděla, zda... celý příspěvek > |  | Co teď s kadeřavostí?, 1.3.2009 Dobrý den, prosím o info, ohledně postřiku proti kadeřavosti. Vím že toho tu bylo napsáno hodně ale popravdě, pro začátečníka jako já, je toho napsáno moc a pak se v tom nemůžu vyznatNevím, kdy tedy provést postřik na podzim jsem ho nestihla... je tu... celý příspěvek > |  |
|  | problémy na růžích v zimě, 4.2.2009 Zdravím všechny, tak se opět hlásím s prosbou o pomoc Nově koupené růžičky mají výhony od začátku asi zhruba do půlky hnědou barvu. I do černa. Jelikož jsem první růže koupila před 2roky a nebyly pořádné zimy, nevím, jestli to je omrzlé a nebo opět... celý příspěvek > |  | problémy na růžích v zimě, 26.1.2009 Jééé paní Lilly moc děkuju:) Teda fakt super odpověď. Popravdě se Vám přiznám, že s touto houbou mám už své zkušenosti, jen mi nikdo nedokázal říct, o co jde... Nakoupila jsem prvně růže, bylo jich 15ks a mám jich 5ks. Nedokázala jsem tenkrát zjistit... celý příspěvek > |  | Prosím o radu, 22.1.2009 Dobrý den všem,
moc prosím o radu, pár dní po novém roce jsem šla na obhlídku růží a nestačila se divit. Všechny růže měli trny jakoby obalené plísní:(Ani mi to nepřišlo jako padlí ale opravdu jako plíseň. Tak jsem si myslela, že ty mrzy(podhůří... celý příspěvek > |  | Dezinfekce skleníku, 21.1.2009 Dobrý den, no popravdě nikdo se neozval, tak Vám písnu já:) Všimla jsem si, že tato diskuze je o příspěvek níže, jmenuje se vykuřovací patrona do skleníku. Spíš si zkuste do vyhledávače zadat, co by jste chtěla vědět, většinou, pokud už je diskuze... celý příspěvek > |  | Jahody, 28.8.2008 Dobrý den, tak jsem tedy nakonec nechala na radu pána z Sempry Turnov, poradil Honey, Ditu, Darselekt. Chtěla jsem poprosit o radu, záhon jsem po starých jahodách zryla a jelikož se nespotřeboval všechen hnůj(ale bylo ho opravdu jen poskrovnu)tak... celý příspěvek > |  | Sršně - jak na ně?, 17.8.2008 Dobrý den, nedá mi to nereagovat, máme sršně a jsou to jen a jen problémy, z hrušně bude letos houby, protože si na ní neustále hodují, to stejné jabloně, kdykoliv chci okolo projít na zahrádku, hrozím se, který na mne spadne. To nemluvím o věšení... celý příspěvek > |  | Jahody, 17.8.2008 Dobrý den, moc prosím o radu, jaké druhy jahod zasázet do oblasti Šumpersko, podhůří Jeseníků. Koukala jsem na nabídku Sempry Turnov ale popravdě nevím, které by sem k nám byli nejvhodnější. Vím, že dříve jsme měli senga sengány ale to už je hodně... celý příspěvek > |  | Rajčata, 28.7.2008 Dobrý den, prosím o radu, na rajčatech listech mám černé tečky a na pár stonkách. Jde o plíseň? A jak mám teď postupovat... Raději je vytrhat a zbytek postříkat? Děkuji |  |
|  | Plíseň, 23.7.2008 Jo a ještě raději dopíšu, že krom toho žloutnutí jsou jinak listy v pohodě, to šedavé na nich je od postřiku:) |  | Plíseň, 23.7.2008 Dobrý den, moc děkuji za odkaz na stránky, no chytrá z toho popravdě moc nejsem, co by to z toho mohlo být ale asi fakt ta plíseň...
A děkujiii!!! |  | Plíseň, 22.7.2008 jej já si nevšimla, že odkaz není rozklikávací, tak tedy vložím ještě jednou. Ještě tedy dotaz, mám to ostříhat všechno pryč?
Což by znamenalo celá úroda v háji:(ani to tak z fotek nevypadá ale jsou zasažený fakt všechny kuličky:(díky moc
ještě ten... celý příspěvek > |  | Plíseň, 22.7.2008 Dobrý den, tak fotečky jsou zde- www.zema.cz/vino
moc prosím o radu, zda je to tedy padlí, protože mi začíná některé i uhnívat(hnědnout) přímo na trsu:(Děkuji, Petra |  | Plíseň, 21.7.2008 Dobrý večer, tak jsem víno postříkala ale asi to moc nepomohlo:(no zítra nafotím a vložím foto:)vyloženě jsem ho tím postřikem okoupala a ten šedý povlak je tam stále. Na jednom trsu dokonce i postupuje, listy jsou asi v pořádku, na nich jsem nic... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|