Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Z ceho udelat visnovku, 17.6.2019
Vykašlete se na puristické recepty internetových likérníků. Nasypte višně, zalejte vodkou a nechte naložené aspoň měsíc. Přidejte pár jader, jak radí MV, ne moc. Používám vypeckované, výhoda je, že se pak dají použít třeba do mufinů. Slitý likér... celý příspěvek >
Životnost svíčky brisk N17C v motoru jikov, 16.6.2019
A jak to má kdo vědět? Já se jich zeptat nepojedu. Tak ho kupujte jinde!
Životnost svíčky brisk N17C v motoru jikov, 16.6.2019
Máte moc bohatou směs, možná hodně oleje. Snad je vysoká hladina paliva. Nechte vyčistit a seřídit karburátor.
Životnost svíčky brisk N17C v motoru jikov, 16.6.2019
A co se stane, jak vypadá?
Okurka salátová Ofelie F1, 15.6.2019
Slepičince jsou dost na růst, ale rostou dobře. Dával bych Kristalon plod. Až začnou plodit, pak ty slepičince.
Okurka salátová Ofelie F1, 14.6.2019
Těžko říct. Okurky potřebují rychle přístupné živiny. Musí se stále přihnojovat slabšími dávkami. 
Zapalovací cívka - je to možné?, 6.6.2019
A není to jedno? K čemu by to bylo, cívka nedává, motor nejde, zahřát se nemůže. Kdyby ji ohřál, dávala by? To by musel před startem cívku ohřívat.
Borůvky - okyselení vody, 4.6.2019
Nijak. I dkyž vodu okyselíte, ty alkálie z ní nikdo nevyndá a ty jsou problém. Musela byste zalévat destilkou, pěstovat v rašelině bez jakýchkoliv stop vápna.
Zapalovací cívka - je to možné?, 3.6.2019
Možné je cokoliv. Cívka odjede nejčastěji tím, že se probije. Vysoké napětí prorazí izolaci vinutí a buď drát přepálí, nebo zkratuje. Méně časté je, že se třeba uklepe drát od připojovacího kontaktu.
Rajčata po přesazení - postižení listů, 1.6.2019
Já bych s tím UV vlivem docela souhlasil. Nestává se, že by listy byly poškozené když přesazuju do skleníku. Při sázení ven se to stává, i kkyž rostliny přikryju netexem. Ale za chvilku ta pravá plíseň opravdu vypukne, je červen a u nás už brambory... celý příspěvek >
Pokus s bramborami, 31.5.2019
Tak nás poučte, jak to v praxi (té přízemní, obhrouble spotřebitelské) praxi funguje. Vyseju semena brambor, zjara, dřív to u nás nejde. A sklidím co, kolik a kdy?
Broskvoně - každoroční ztráty, 31.5.2019
Takže broskve nic, mráz to všechno zlikvidoval, vzal i višně, třešně a další ovoce. Takže zas mám jen dřevo do drtiče. Už mně to přestává bavit.
Motorový olej, 27.5.2019
Já nevím, motory mívají měrku. Jestli tam není, jsou to mamlasi.
Pokus s bramborami, 23.5.2019
Nezlobte se, ale vy jste nějakej google-zahradník. Jak můžete jedním rázem zkoušet odolnost a přitom ošetřovat chemií. Jak můžete při tak hlubokém výzkumu nemít ani páru o mandelince a plísni? Stavíte dům od komína. Nemáte základy, a chcete dělat... celý příspěvek >
Pokus s bramborami, 23.5.2019
Moje děti (a vnoučata) projevují zájem o brambory pouze pokud jsou na talíři, pak hodnotí jejich poživatelnost. Pouze dvoustupňově - hnusný/normální.  A na experimenty nemám čas, jsem rád, že dokážu udržet zahradu v chodu a ochránit ji aspoň... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika