|
Příspěvky uživatele - 248.150
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jabloň Jonathan, 11.10.2020 To je prostě nádhera!
Nevíte někdo, kde by se dalo pár kilo této dobroty koupit???
Pamatuju si z dětství... | | Zakalení macerátu, 27.12.2017 ještě jednou děkuji, mám tady další střípek na další ročník.. :-))
Jak to čtu, tak asi podstatná chyba vznikla při slazení, ředím cukr * voda, začnu likérnickým sirupem, nepřevařoval jsem.
tinktury na mazání občas zkouším, ty neředím a... celý příspěvek > | |
| | Zakalení macerátu, 26.12.2017 díky za námět, jsem vyloženě amatér, který třeba v tomto případě vzpomíná co jsem dostával od dědy olíznout ze štamprlete, když jsem byl malý.. :-)) proto kmínka, máta.. a jdu cestou pokus omyl, ponaučení a další pokus.. :-).-)) a... celý příspěvek > | | Zakalení macerátu, 25.12.2017 děkuji za odpovědi a rady..
maceruji v "silném" alkoholu, macerát byl čirý.., po naředění a oslazení "zmléčněl", víceméně šlo o vizuální dojem.., každý obdarovaný dostal vysvbvětlení co dostává a k čemu to slouží.. a zákal nevadí.. :-))... celý příspěvek > | | Zakalení macerátu, 23.12.2017 ahoj, dlouho jsem tu nebyl, jestli je to možné, prosím o radu..
na jaře chodím do lesa na "jarní nárusty u smrčků", pro děti dělám sirup a pro dospělé maceruji v alkoholu, který následně ředím a sladím..
po naředění, ale spíš po oslazení mi... celý příspěvek > | |
|
|
|
|