|
Příspěvky uživatele - 96.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Honda GCV 160 studený nejde nastartovat, 27.1.2018 Hondy nemají nastřikovače, místo sytiče, jako některé B&S a místo toho je v karburátoru sytičová klapka. Ta musí být přesně nastavená, aby se téměř uzavřela při zatlačení levé páčky na doraz. V tom případě se směs obohatí a motor snadno... celý příspěvek > |  | Stihl MS 261, 9.1.2018 Zajímaly by mě ty důvody díky. |  |
|  | Elektrocentrála po zavření sytiče chcípne, 22.12.2017 Dobře jste pochopil. Na japonském karburátoru, který vypadá velmi podobně je to s tryskami, jak jsem napsal, jsou to karburátory na motorech traktůrků. Elektrocentrálu neznám, možná jede jen na hlavní trysku, nemá volnoběh, už by nevyráběla dost... celý příspěvek > |  | Elektrocentrála po zavření sytiče chcípne, 20.12.2017 Vypadá to na kopii japonského karburátoru Kei Hin. Jsou v něm 2 tysky. Hlavní a volnoběžná. Volnoběžná je vidět na fotce pod volnoběžným šroubkem. Vytáhnete ji dvěma šroubováky lehce vytlačit pod černý plast nahoru. Volnoběžnÿ šroubek musíte... celý příspěvek > |  | Vari jednotka PJXP200, 12.12.2017 S vozejkem plnym sena je jako skoro s prázdnym vozejkem a Honda dává kopec na asfaltu za 3. Na asfaltu dá Honda kopec s plnym vozejkem dřeva za 2. Na 2T převodovce bude 4T pomalejší o to silnější, neboť je převodováno do pomala. Na větší vzdálenosti... celý příspěvek > |  | ECHO CS-501SX, 9.12.2017 Dolmar 420C se několik let neprodává. Echo prodavači by měli jít na školení o pilách. |  | Motor pro Toro DH200, 9.12.2017 Mimo prodejen Mountfield, tam jste ho koupil ne? 😁 |  | Kultivátor HECHT 778, 8.12.2017 Čoveče buď rád, že se to hýbe a že to točí. S 58 kg chceš orat, tak jednou a naposledy. Vari je stroj, toto je hračka pro velký kluky. Velkej není vždy rozumnej. |  | Kde se vyrábí motorovky Makita?, 25.11.2017 V Německu se vyrábí od farmářek výš. Do nedávna se tam vyráběla pila 35C. 32C se vyráběla od začátku v čínské fabrice. Teď je pila 35C s nálepkou Jean Baptist, Belgium, made in china.V Belgii má Makita výrobní závod, původ této pily je z čínského... celý příspěvek > |  | Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 13.8.2017 Ve stihlu tu čepičku koupíte za 40 korun 😁 |  |
|  | Modrá skalice ano či ne?, 7.8.2017 K tomuto článku, ionizátor s měděno, štříbro zinkovými elektrodami funguje naprosto bezvadně. Roky neznám, co je zelená voda a jen kontroluji stav elektrod a zda se ionizátor náhodou nepokazil. Stál přes 10 000 korun, deset je v provozu, ročně 1000... celý příspěvek > |  | Motor jikov na vari, 16.4.2017 Ta gufera zlobí, hlavně po zimě. Mrkněte se kolem klikovky u gufer, je tam mastnota? Jak je, tak jsou chycená gufera. Benzínem, si myslím to nebylo, ale tím, že olej v něm nemazal dobře a gufera se vydřela. Ukazuje to na sání kolem gufer. |  | Mala profi pila, 10.2.2017 Petře, chceš něco, co se nevyrábí. Profesionálové mají 2 pily. Lehkou na prořezávky, tyčkovinu, tyčovinu od 5 do 20 cm. A druhou na probírky do hmotnatosti 1 i víc. Na prořezávky jsou výborné hobby pily např. Stihl 211, Dolmar 35C, Husqvarnu 439... celý příspěvek > |  | Letní jablka dozrávají, 3.8.2016 Máte někdo v sadu odrůdu Raritan? Jak ji hodnotíte?
Honza |  | Pravokořené slivoně?, 14.7.2016 Já jsem si něčeho podbného všiml u prutů z jabloní. Po předjarním řezu jsem si s nimi označoval řádky při výsevu zeleniny. Některé vyrašily, vytvořily kalus a vydržely zelené do zimy, když jsem je ze zvědavosti ponechal na místě. Ale na jaře se už... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|